zhrrmom alynaksee gerçekten öyle hızlı bir okadar da kolay oldu sadece doğum sancımı çektim 10 dk. Açılma kasılmalarımın falan hiç biri yok resmen doğuma girdim ve çıktım. Ama çok istemiştim allahım hastaneye gittiğimde açılmam tam olsun çekmiyim diye Rabbim duydu galiba sesimi 🥰❤
zhrrmom busrabaskal benim acı eşiğim yüksekmiş ilk doğumumda da öyle demişti dr.um. birde doğumda gerçekten bir kuvvet geliyor düşük olsa bile insan sağ sağlim kavuşmak istediği için anlamıyor 🥰
zhrrmom busbus222_ hayır 2. Doğumum. İlk i suni sancı ile olmuştu. Oda çok zor bir doğum değildi çok şükür 🥰
busbus222_ zhrrmom maşallah benim ilk doğumum zor olmuştu 12 saat sancının sonunda da ondan sordum ikinciler kolay oluyomu die
zhrrmom mamymir benim acı eşiğim yüksekmiş. İlk de suni sancı ile doğum yapmama rağmen hiç sancı çekmemiştim. Net de düzenli olmasına rağmen bende birşey yoktu. Bu doğumumda da açılma tam doğum başlayınca sancı çekmeye başladım. Bende sezeryan dan korkuyorum🙈
mermel zhrrmom Hay maşallah sübhanallah barekallah çok imrendim başımıza gelsin😁🙈 Rabbim herkese kolay yoldan doğum nasip etsin sağlıklı şekilde insAllah işin şakası önemli olan ne olursa olsun günün sonunda herkesin elhamdülillah dediği doğumu sağlığı ve bebeği kucağında olsun insAllah.
miraydan zhrrmom maşallah senin adına çok sevindim canım sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini inşallah 🌺😘böyle kolay bir doğum biz diğer hamişlere de nasip olsun inşallah ❤️
derin112 zhrrmom yaaaa sizin adınıza çok mutlu oldum okurken yüzümde gülümseme oldu inşallah musmutlu huzurla büyütürsünüz bebişinizi Allah size de bebişe de sağlık sıhhat versin 🙏🏻♥️
ARYa143 zhrrmom oooo maşallah sübhanallah 🥰🌸😁 Sağlıkla hayırla büyüt inşallah gözün aydın canım, bizimki de böyle kolay olur inşallah 🤭🥲😍
zelis_derin 38+4 hala tık yok açılma vs bile yok ve o kadar hareketliyim ki hala elimle yer siliyorum merdiven inip çıkıp duşta suquat yapıyorum ördek yürüyüşü dahi hurma yiyorum ama bebek daha çok yukarı kaçıyor gibi 🥹🙄
zhrrmom zelis_derin hiç belli olmuyor canım vardır bir vakti zamanı gelmek istediği zaman şekil sağ sağlim gelsin 🥰🥰