Herkese bir avaz’da kucağına alsın inşallah bebeğini 🙏🏻❤
38 haftalık olmuştuk salı günü ve dr. Kontrollü müz vardı. Kızımın doğum pozisyonunda olduğunu her şeyin yolunda olduğunu Nst ye bağlayıp baktığında herhangi bir sancının başlamadığı söyledi. Zaten hissettiğim herhangi birşey de yoktu.
Gününün dolmasına 2 hafta var herşey yolunda sancın falan olursa gelirsin dedi öyle ayrıldık. Hamileliğimin başından beri aktif bir hamilelik geçirdim 9 ay kusmama rağmen. Sabah saat 9 da uyandım hafif bir baş ağrımın dışında hiç birşeyim yoktu. Evimde de yatılı misafirlerim vardı kayınvalidem ler. Kahvaltı hazırlamaya başladım saat 10.30 gibi kahvaltı hazırlarken bir anda sancı hissettim kasıklarım da geçer diye düşündüm. Biraz daha evi toparlamaya devam ettim bu sefer daha güçlü sancılar hissetmeye başladım. Hemen bir belden aşağı ılık duş aldım geçer düşüncesiyle. Sonrasında sancılar devam etmeye başlayınca hastaneye gitmeye karar verdik . Saat 11.15 gibi. Dr kontrol ettiğinde doğum başlamış hemen doğumhaneye dedi. Ebeler hemen lavman yaptı kendini iyi hissetiğinde tuvalete git ama sakın ıkınma dediler. Lavaboda oturmamla kalkmam bir oldu ve seslendim ıkınıyorum diye ıkınma hissi geldi çünkü ama ıkınmadım. Beni apar-topar çıkarıp hemen çatala çıkardılar. Ne üstümü değiştirmeye ne damar yoluna nede nst vakit kaldı. Çatala çıktığımda 2 ıkınma da dünyaya geldi bebeğim 🤗 ebeler bile birbirine bakıp çok hızlı olmadımı dediler. Darısı sizin başınıza inşallah 🫰