busradik76gmailcom zhrrmom maşallah çok güzel doğum hikayeniz olmuş bnde 39 dayım çok korkuyorum doğum hikayenizi okuyunca birazda ha cesaretlendim 🥰 zhrrmom
songul3373 zhrrmom maşallah ne güzel doğum darısı bana inşallah 🙏🏻 Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🌸
aslnmelike03 zhrrmom ne güzel ya maşallah bende 33 haftalığım inşallah benim de öyle olur bilmiyorum aktiftim bende ama panik atak var sezaryenden çok korkuyorum ya bende inşallah böyle Bşr kere de olur ya ne güzel olmuş sizinli
busbus222_ zhrrmom maşallah benim ilk doğumum zor olmuştu 12 saat sancının sonunda da ondan sordum ikinciler kolay oluyomu die
zhrrmom busbus222_ herkes öyle söylüyor. Bence de bana sorarsan kolay olmasına rağmen kızım daha kolay oldu 🤗
Elifbdk53 zhrrmom darısı benle birlikte Diyer hamile kardeşlerimin başına olsun şu anda 41+1 olduk kızım gelmek istemiyor galiba🥴
BlackBerry_ Maşallah sağlıkla büyütün inşallah 😊💕 bende ilk gebeliğim 38+6 dayiz 1 gün sonra suni sancıula deneyecek doktorum suniden çok korkuyorum inşallah kendi sancım gelir dedim ama ne gelen ne giden varrr
zhrrmom BlackBerry_ ayy doğumunuz oldu mu. Bana da haber verin. İnşallah bir avaz’da sağ sağlim gelmiştir 🙏🏻🌸
zeynebzeyneb zhrrmom Çok iyi MaşaAllahhh 😊😊 sağlıkla büyüsün bebeğiniz darısı başımıza 🥰 Özel mi devlette mi oldu doğum süreciniz
zhrrmom zeynebzeyneb özelde oldu . Daha önceki postlarımda dert yanmıştım hatta. Nerede doğuracağım belli değildi resmen 🙈 kızım bir anda gelmeye karar verince boşa plan yapmışız
zhrrmom zelis_derin hiç belli olmuyor canım vardır bir vakti zamanı gelmek istediği zaman şekil sağ sağlim gelsin 🥰🥰