rsyk Meral_63 Ya öyle mi rabbim afiyetle hayırla sağlıkla ikimizede nasip etsin inşallah son adet tarihimde 13 mayıs 🥰
hanazuhregmailcom @smg321 15+3 oldum hala cinsiyetini ogrenemdim çok gizliyormus kendisini gostermiyor
Meral_63 hanazuhregmailcom bende 15+3 bugün gidecem devlete randevum var bakalım benimki de göstermiyor du
hanazuhregmailcom @Meral_63 hadi inşallah gosteir sizin ki bnde haftaya gitcem randum o zamn gösterse bari diye umut ediyorum
ceylaw SAT 1 Haziran, geçen hafta 15+2 de gittik, bacak bacak üstüne atmış dedi ögrenemedik :( 20.haftadan sonra detaylı ultrason sonucuyla gideceğim ama detaylı olmadan bu arada cinsiyet tahmini için gitsem mi diyorum, ne dersiniz?
Meral_63 ceylaw bende 15+2 de bacaklarını kapatmış göstermiyor ay bu hazirandaki bebekler inatçı mi anlaşmalı mi bunlar 🥲🥹15+6 oldum 1 ay sonra randevu alcam SONRA detaylı için randevu alacam
busbusssss smg321 12. Haftada erkeğe benziyor demişti 1 hafta sonra göstermediği için emin değilim net olarak 2 hafta sonra gel dedi bugün 16.haftaya girdik kesin erkek olduğunu öğrendik sat 3 Haziran 💙 🥰
Denisa busbusssss rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde sat 3 Haziran gönlümden geçeni olur inşallah 1 ekimde randevum öğrenirim umarım
busbusssss smg321 yine göstermeyecek diye ödüm koptu yaaa arada kalmak ne zormuş vallahi. Şükür Rabbim iki kızından sonra oğlan nasip etti herkesin gönlüne göre versin Rabbim 🥰