smg321 Cinsiyet öğrendiniz mi kızlar? Haftaya cumartesi kontrolüm var . Şuan 14+5 . İkili tarama zamanı cinsiyeti net değildi bi tık kıza benzetmişti doktor. 16da bakalım dedi. Sizde durumlar nasıl
rabiahandikmen smg321 benim sat 27 mayıs hala cinsiyeti öğrenemedim yarın randevum var inşallah öğreniriz
rsyk smg321 smg321 Vi Canım bende 14 te gittim kemik yapısı kız gibi dedi ama full arkası dönüktü bağdaş kurmuştu İlk ultroson 11+5 ikinciyle üçüncü 14. Hafta bende erkek hissediyorum sen anlıyorsan banada bakar mısın benimde senin gibi bir kızım var ☺️ bakalım 18 haftalık olduk haftaya gidicem değişicek mi doktorlar bazen göstermeden gibi diyorlar ama hiç anlaşılıyor mu sence
busbusssss smg321 12. Haftada erkeğe benziyor demişti 1 hafta sonra göstermediği için emin değilim net olarak 2 hafta sonra gel dedi bugün 16.haftaya girdik kesin erkek olduğunu öğrendik sat 3 Haziran 💙 🥰
kubraisml Benim sat 3 Haziran ikili testte doktor erkek tahmininde bulundu, geçen hafta kontrolde de doktor erkek görüyorum dedi. Yine de detaylı ultrasonda ne denilecek merak ediyorum 😅
rsyk Meral_63 Ya öyle mi rabbim afiyetle hayırla sağlıkla ikimizede nasip etsin inşallah son adet tarihimde 13 mayıs 🥰