busbusssss smg321 yine göstermeyecek diye ödüm koptu yaaa arada kalmak ne zormuş vallahi. Şükür Rabbim iki kızından sonra oğlan nasip etti herkesin gönlüne göre versin Rabbim 🥰
Denisa busbusssss rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde sat 3 Haziran gönlümden geçeni olur inşallah 1 ekimde randevum öğrenirim umarım
busbusssss Denisa özele gidiyorum canım. Devlete 2 kez gittim onlarda da erken dediler 13.haftada daha da gitmedim belki bulabilirsem haftaya devlete giderim teyit etmek için 16haftalık olduk artık söylerler diye düşünüyorum
Meral_63 ceylaw bende 15+2 de bacaklarını kapatmış göstermiyor ay bu hazirandaki bebekler inatçı mi anlaşmalı mi bunlar 🥲🥹15+6 oldum 1 ay sonra randevu alcam SONRA detaylı için randevu alacam
ceylaw Meral_63 Çok sabırsıızım, öğrenelim istiyorum artık 🥹 ben 20.haftada yaptırayım diyorum detaylı ultrasonu, siz daha geçe bırakacaksınız sanırım
Denisa busbusssss ben gittim devlete daha erken dedi bana bakalım bu sefer gittiğimde umarım söylerler
Lodoss smg321 benim SAT 6 Haziran şuan 15+5im 🙏🏻kız olduğunu öğrendik hem fetal dna hemde doktorum da ultrasonda öyle görmüş kesinleşti yani 🌸
Denisa Kızlar bugün doktora gittim çok şükür sağlıklıymış her şey normal cinsiyeti erkek dedi doktorumuz
eylemtprk Denisa ama herkes 12 haftalıkken böle öğrenmiş nasıl erken 2 hafta da cinsiyet mı kesınleşiyor😂