hilalibrahimm fikretbaciniz ben ilk gebeliğim 37+1 3.600 dü 2.ye hamileyim erkek buda 7 aylığım buda önden gidiyor 1 hafta 10 gün fln
hayal_et fikretbaciniz fikretbaciniz benim oğluş 39+5 günde 3900 kilo olarak dünyaya geldi. Bebiş yolda 38+6 3200 🙈ne zaman gelir bilmiyoruz .
allyslife fikretbaciniz ay heveslendim, doğurmadım ama yazasım geldi🫠 35+1′de 2700 ölçüldü, beklemedeyiz🫠
Esma006 fikretbaciniz ilk oğlum 37+3 3440 gramdı 40 haftaya eşe değerdi bir ay önde gidiyordu son ayda şuan 25 haftalığım tekrar oğlum olcak
allyslife BKZ canım bebekler ilk 10 gün, kilosunun %10′u kadarını kaybederler. Sonra 30.günün sonuna geldiğinde doğum kilosunu yakalaması ve kilo alımına başlamadı beklenir. Sen bol bol emzirmeye devam et, buralara hiç takılma.
BKZ _Ebrukaracan06_ Bir haftalık canım fikretbaciniz allyslife ay iyi bari içimi rahatlattınız sağolun iyi ki varsınız kızlar 🥰😘
fikretbaciniz Fatmanur_0416 maşallah kız bebek erkek mi kız mı 55 cm kilosu iyi ama boyu baya uzun benim ilki 52 cm doğdu
pinkfreudxx fikretbaciniz hayır canım. Açılmam olmadı suniye rağmen. Bebeğin kalp atışları riske girince acil sezeryana aldı zeynep kamil
Fatmanur_0416 fikretbaciniz kız aşkım valla sorma bende şaşırdım hatta bir ara hamileyken post açmıştım bebeğin boyu 53 cm 30 şu haftalarda boyu uzun evet 🤣🤣 kilosu da 3850 görünüyordu doğunca 3550 oldu