BKZ _Ebrukaracan06_ Bir haftalık canım fikretbaciniz allyslife ay iyi bari içimi rahatlattınız sağolun iyi ki varsınız kızlar 🥰😘
pinkfreudxx fikretbaciniz hayır canım. Açılmam olmadı suniye rağmen. Bebeğin kalp atışları riske girince acil sezeryana aldı zeynep kamil
kincikupelikiz fikretbaciniz 36+5 3610 oğlum Yarın cinsiyet öğreneceğiz inşallah bu tam zamanında gelir 🥹
kincikupelikiz BKZ ilk haftadan sonra kilo almaya başlıyorlar zaten anne sütü mama gibi etki etmiyor benim oğlum kuvözdeyken doğduğu kilonun üstüne çıkmıştı mama serum falan derken sonra çıktı kilo verdi baya oluyor yani
Ebrarin_annesiiii0623 fikretbaciniz ilk kızımı 39+2 3050 gram 49 yada 50 tam emin deilim boyunda doğum yaptım Biraz zayıf ilerliyor 27 hastalığım bakalım ne kdr doğucak
kincikupelikiz fikretbaciniz Rabbim biraz da biliyor da veriyor diye düşünüyorum minik olsa çok zorlanırdım muhtemelen tek baktım baya 😅 emme konusunda sıkıntı yaşadık falan şükür toparladık sonradan bir de ailede de iri doğum iki tarafta da çok. Bakalım bu ne kadar olacak