BKZ fikretbaciniz aşko biliyosun benim 34+5 de 3.065 gr doğdu ama bir haftada 2780 e düşmüş sanırım beceremedim beslemeyi 🥺
fikretbaciniz BKZ hiç öyle düşünme aşkım ilk zamanlar öyle zaten alıp veriyorlar ödem vs atıyorlar zamanla alacaktır
allyslife BKZ canım bebekler ilk 10 gün, kilosunun %10′u kadarını kaybederler. Sonra 30.günün sonuna geldiğinde doğum kilosunu yakalaması ve kilo alımına başlamadı beklenir. Sen bol bol emzirmeye devam et, buralara hiç takılma.
kincikupelikiz BKZ ilk haftadan sonra kilo almaya başlıyorlar zaten anne sütü mama gibi etki etmiyor benim oğlum kuvözdeyken doğduğu kilonun üstüne çıkmıştı mama serum falan derken sonra çıktı kilo verdi baya oluyor yani
humaakusu fikretbaciniz 37+0 2290 doğmuştu kızım 🫣🤣 bu yeni bebede 3 hafta sonra doğcak nasipse yine 36. Hafta bitiminde doğuma alıcaklar gelişmiyormuş buda minnak doğcak ama sorun yok Allahın izniyle tecrübeliyim artık 🤗
BKZ _Ebrukaracan06_ Bir haftalık canım fikretbaciniz allyslife ay iyi bari içimi rahatlattınız sağolun iyi ki varsınız kızlar 🥰😘
humaakusu fikretbaciniz öyle tabiki canım başta üzüldüm ama kızım çabuk toparlandı o yüzden içim rahat Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin de gerisi hallolur