lokismommy miramoms_ nerenin yemeği onu da bilmiyorum iş arkadaşının annesi yapmış getirmiş o günden beridir gırık da gırık diyip duruyor 😅
miramoms_ lokismommy ahahahahah 😂😂😂 benimkiew günlerdir tavuklu pilav diyor herhalde seyyar satıcılardan gördü canı çekti dün yaptım yedi
lokismommy miramoms_ kız bu da tavuklu pilav ama dışı hamur kaplı yoğurtlayıp yeniyormuş😅bu erkeklerin tavuk pilav aşkını anlamıyorum benim eşiö de öyle
hunilii miramoms_ kız daha benim olanın mıymıyına sebep kahvaltıdan kalkamadık😂 akşama dolma yağıcam büyük ihtimalle ama bakalım mutfağa girince belli olur
miramoms_ hunilii bende yarın yapmayı düşünüyorum dolmayı gerçi fasülyeyi fazla yaptım eğer bitmezse 2 gün sonra yaparım dolmayı içine çok azıcık toz tarçın koy içine enfes bi aroma veriyor haberin olsun çok as ama
pofidikanne miramoms_ köfteyi hamileliğimde tiksindim kabak kızım yemez dün ise tavuk vardı başka seçenek 😆😂
miramoms_ fatoss1907 ay ben çok denedim tutmuyor hamuru istediğim gibi olmuyor hangi tariften bakıyorsun yada yapıyorsun
miramoms_ emosunanasi köfte miiii ooofffff canım çekti yav patates kızartması ve salata of of 🫠🫠🫠 en sevdigim menülerden köfteyi bide sen yaptıysan varya daha lezzetlidir
emosunanasi miramoms_ Evet hazırlayıp buzluğa atıyorum sonra çıkarıp pişirmek pratik oluyor. Oğlum sağolsun pek durmuyor ki anca yapıyorum
fatoss1907 miramoms_ içini hazırlıcam lavasını aldım valla hamur yoguramam :)) instgramdan bakıyorum:ozgurceblogg burdan bakıcam yani ilk deneme :)
miramoms_ emosunanasi maşallah bende yaptım ama benimkiler hep dağıldı sanırım yumurta koymadım diye ama harç aldım yumurta gerekmez dedi keşke koysaydın koysaydım donduducuda öyle bekliyor 🥹
hunilii miramoms_ ay hiç sevmem😂 muhtemelen içinde belli bile olmaz ama bu tarz yeniliklere çok açık değilim galiba😅
annebebekk52 miramoms_ sucuk tavuk falan aldık bende salata yaptım sebze hazırladım pikniğe gidecez☺️
miramoms_ annebebekk52 kış geliyor doğru son piknikler oh missss bu sene çok arı var piknikte her gittiğim yerde arı istilası var aman dikkat
miramoms_ fatoss1907 lavasta denemedim hiç yufkadan filanda yapıyorlar sosyal medyam yok :( nefis yemek tariflerinden bakarım olmadı illa vardır orda 😂😂😂
emosunanasi miramoms_ Tepsi kebabı ya da Arap tava tarzı bişeyler yapabilirsin kızartmak yerine . En bazen patlıcanla da yapıyorum fırına atıyorum öyle de güzel oluyor