rian_smom miramoms_ bizde menü yok kocam yemeğe çıkaracak 😂 hoş olsa da bebekle yapamadığım için genelde dışardan 😂😂
egeemomms miramoms_ dün karnıyarık pilav yapmıştım 2 günlük yaptım bugüne de yeter diye ama bugün evlilik yıldönümümüz dışarda yiyeceğiz🥹🍀
miramoms_ pofidikanne şimdi karar verdim 😂😂 fazla almışım az yemek yapıp geri kalanını ayıklayıp buzluğa atıcam kısın yemek için 😂😂
pofidikanne miramoms_ he pratiklik oldu desene bende yaptım attım buzluğa , dünden nohutlu pirinç pilavım var ama yanına ne yapsam 💃🏻
miramoms_ pofidikanne tavuğun varsa tavuk yap yada köfte sebze düşürmesemde kabak yemeği çok güzel oluyor
pofidikanne miramoms_ köfteyi hamileliğimde tiksindim kabak kızım yemez dün ise tavuk vardı başka seçenek 😆😂
miramoms_ rian_smom ooooh misss 😂 önceden bizde dişardan yeme bağımlısıydık şimdi midem bulanıyor ve canım hiç istemiyor dısardan yemek haberleri izledikçe
lokismommy miramoms_ eşime gırık yapıcam garibim istiyor kaç gündür ve daha önce hiç yapmadım inşallah tuttururum kendime de dünden yayla çorbam var gırık yiyeceğimi hiç düşünmüyorum pek benlik değil gibi 🥲
lokismommy miramoms_ nerenin yemeği onu da bilmiyorum iş arkadaşının annesi yapmış getirmiş o günden beridir gırık da gırık diyip duruyor 😅
yenianneoluyorumben34 Akşama misafirim var fırında kuzu kol iç pilav yeşillik salatası ve tarator yapacağım
Yusufunannesi_ miramoms_ taze fasulye, cacık, köz patlıcan, kapya biber, yeşil biber ile salata yapacağım bir de fırında kanat 🙈 çeşit olsun maksat 😂