emosunanasi miramoms_ Tepsi kebabı ya da Arap tava tarzı bişeyler yapabilirsin kızartmak yerine . En bazen patlıcanla da yapıyorum fırına atıyorum öyle de güzel oluyor
miramoms_ emosunanasi ayyy süper fikir bende kara kara düşünüyordum napcam diye 😂 olmadı Arap tava yaparım bi ara yapmıştım beğendi Kcoamm içinde et tavuk olan herseyı seviyor zaten erkekler 😂
emosunanasi miramoms_ Teşekkürler canım benim ben mutfakta bişeyşerle uğraşmayı seviyorum da bu ara iflas ettirdi bana oğlum ahahahaha
hunilii miramoms_ ay hiç sevmem😂 muhtemelen içinde belli bile olmaz ama bu tarz yeniliklere çok açık değilim galiba😅
hunilii miramoms_ ya genel olarak öyle kuş üzümlü yenibaharlı tarçınlı dolma ya da iç pilav falan da yiyemem aslında farklı şeyler denemeyi çok severim ama o kombin bana çok tuhaf geliyor
miramoms_ Ekşi seversen kuş üzümü güzel oluyor ben yaprak sarmasına koyarım sevdiğimden kimi insan anneden kalan damak tadına onun el lezzetine alıştığı için denemeye korkuyor tabi beğenmezsen yemek çöp okuyor haklısın canım😂
emosunanasi miramoms_ Valla teysesi beni yiyip bitiriyor bu aralar gittikçe hareketleniyor oynamak istiyor yanından ayrılmıyorum
Ayse3695 miramoms_ Çökertme kebabı yapıcam 17 sınde doğumum var son bır kez yapım de doğum dan sonra zor olur 😂
Ebrarin_annesiiii0623 miramoms_ sadece yayla çorbası var erişteden yapmıştım dün akşama yola çıkacak kaşıncalideme gidicm o yüzden yemek yapmadım bugün
emosunanasi miramoms_ Evet hep öyle diyorum zaten ve de hala inanamıyorum büyğdüğüne minnacıktı doğduğunda 🥹
esma_acun miramoms_ kız onlarıda yazdım ki eşlikçilerle zengin görünsün boş bi sebze yemeğiyle pilav tatlı olmasın😅😅