beyazmucize srcck Benim arkadaşım 5 le öğrendi korkma gebelik var 2 gün sonra tekrar kan ver su iç bol bol dinlen daha yeni adapte oluyordur vücuduna
domatest Yaa seninle konuşmuştuk ikimizde bekliyorduk. Bende bugün 2 test yaptım ikiside silik çıktı. Seninde öyle hahahahh inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu oldum senin ve kendim adına hahahahah ♥️♥️♥️🥰🥰🥰
sevgidolubiranne srcck ben 6.günde 25 le öğrendim değerden çok iki günde bir olan artış önemli olan ❤️
sevgidolubiranne srcck amin kuzum hiç stres olma artacaktır geç döllenme büyük ihtimalle benim gibi adet tarihini doktor duruma göre düzenliyor benim mesela 17 Nisandı 24 e çekti
srcck sevgidolubiranne evet ilk oğlumda geç döllenme oldu canım ama değer bu kadar düşük başlamamıştı
seyabd sedkl Bende yarın 4 gün kalmış olacak bende yarın vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da inşallah hayırlısıyla bende pozitif sonucunu alırım bana da çok dua edin
beyazmucize srcck Pembe kan kahve kan leke görürsen korkma tamm mı yerleşme bunlar benim 3 hafta sürdü tabi lkiişiden kişiye değişir