beyazmucize srcck Benim arkadaşım 5 le öğrendi korkma gebelik var 2 gün sonra tekrar kan ver su iç bol bol dinlen daha yeni adapte oluyordur vücuduna
beyazmucize srcck Pembe kan kahve kan leke görürsen korkma tamm mı yerleşme bunlar benim 3 hafta sürdü tabi lkiişiden kişiye değişir
Fatmanur12345 srcck geç dollenme olmuş canım doğdu bileee🤪🤣 endişen olmasın geç dollenme olmuştur sağlıkla huzurla gelsin bebis
seyabd Bu süreçte neler yapmam lazım bana fikir verir misiniz rica etsem normalde regl tarihim 15 Eylül ama ben hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum nasıl aşmam lazım bunu
srcck seyabd aşılmıyor canım bence ya bende öyleydim test yapa yapa gün geçmedi pozitif gördüm şimdi kan takip edeceğim endişe bence hiç bitmiyor 🥹🥲 kafanı dağıtacak şeyler bulman lazım başa türlü olmuyor
seyabd srcck ben 2 temmuzda hamilelik haberi aldım 13.1 ile öğrendim 5 gün sonra 73.8 e yükseldi ondan 10 gün sonra 563 e yükseldi 22 temmuzda da 240 a düştü 27 temmuzda 13 e düştü tekrardan en son 0.8 le komple düştü Ondan dolayı çok korkuyorum şuan