srcck Miracle_1 el ayak üşümesi yaşadım son günlerde ama baya aşırı , deodarant ve yumuşatıcı kokusuna tiksinti ve öğürme , bel ağrısı kasık ağrısı canım
yenimacera srcck aynı şekilde bende test yaptım sağlık ocağına gittim kan verdim doktor teste göre hamilelik var dedi akşam çıkacak kanı bekliyorum inşallah hayırlısıyla beklediğimiz haber gelsin 🥰🥰🥰
ekinci7227 srcck gecikmen varmı canım geç döllenme olabilir gecikme yoksa da düşük olması gayet normal
yenimacera srcck kan sonucun mu bu 13.. Doktor 10nun üstü gebelik dedi bana şimdi bekliyorum ben daha akşamı
sedkl srcck Gayette normal gözünüz aydın 🐣 henüz çok başındasınız demekki ben 8.75 ile öğrendim değeriniz olması gerektiği gibi güzel bir şekilde artar inşallah endişelenecek olduğunuz bir durumda değilsiniz içinizi ferah tutun 🫠
bebekisteyen srcck daha çok minik gayet güzel değeriniz bence bir hafta sonra gidip Beta verin iki günde bir takip etmek şu anda sizi strese sokar
sevgidolubiranne srcck ben 6.günde 25 le öğrendim değerden çok iki günde bir olan artış önemli olan ❤️
seyabd sedkl Bende yarın 4 gün kalmış olacak bende yarın vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da inşallah hayırlısıyla bende pozitif sonucunu alırım bana da çok dua edin