YncaY Admsarzu Regli bitiminden sonra gün aşırı aralıklarla ilişki olmuştu yumurtlamaya daha vardı kız oldu genelde sık birliktelik kız derler yumurta çatlama günüde erkek derler
Admsarzu YncaY bunu da duymuştum gün aşırı gerçekten önemli ya bakalım adet bitiminde bir daha deneyeceğiz bu ay olmadı 🫡
Admsarzu Nzisty evet doktorum öyle demişti bebeğim 10 haftalıkken gördüğümüzde dedi bu çok hareketli hareketli bebekler doğunca da öyle oluyor demişti inanmadım doğruymuş zaptedemiyorum🤣
DenizZeynepmom Admsarzu ilk kızımda sürekli sık ilişki ile ovulasyon takibi yaparak hamile kaldım şuan ikinciye hamileyim bunda tek ilişkide hamile kaldım tam yumurtlama gününe denk geldi mesela şuan 17 haftalık olduk
happyela Admsarzu Valla hiç takip etmedim bir şeyi. Kız olsun çok istiyordum sadece çok içten dua ettim kızım olsun diye 🥰 Allah nasip etti şükür inşallah size de hayırla ve sağlıkla nasip eder 🩷🤲
Admsarzu happyela insallah çok isterim. Bir oğlum var çok şükür ama tabi iki meyve den de tatmak istiyor insan ❤️🥲 Allah bağışlasın sizinkinide
yelzf Admsarzu ben de takip etmedim üç ay boyunca yumurtlamaya bakmadan arada birlikte olduk eşimle. Ama hep ilk çocuğumu kız istiyordum. Eşimde ben kız babası olacağımı hissediyorum diyordu çok şükür inşallah 15 gün sonra kucağımıza sağlıcakla alırız 🙏🏻
prensannesi__58 Admsarzu oğlum da tek ilişki ile hamule kaldım sadece ovulasyon günü şimdi kızıma hamileyim ovulasyondan bırgun önce ve pespese 3 gün üst üste oldu ama bnce bunlar tesadüf ya sonuçta 1 günde hamıle kalınıyor şansına ne tutarsa 😀
Admsarzu cuteregina çok iyi bu ay ben denedim pik değerlendirmedim bir gün öncesini değerlendirdim tutmadı adetim biterse tekrar denicez bakalım
Admsarzu babyonn yaaa evet bende duydum ama burda çatlama günü ve sonrasında da beraber olup kız olanlar varmış şans işi yumurta spermi alırsa bence