Admsarzu Kızlar acaba ilişki sıklığınız nasıldı ? Ovulasyonla mı takip ettiniz yoksa rasgele hamile mi kaldınız ovulasyon bakmadan. Kimisi yazıyor tek ilişkiyle hamile kaldım vs merak ediyorum
Nzisty Admsarzu tam ovulasyon da gebe kaldım yumurta günüydü doktor çatlamış bugün değerlendir demişti o gece kalmıştım
YncaY Admsarzu Regli bitiminden sonra gün aşırı aralıklarla ilişki olmuştu yumurtlamaya daha vardı kız oldu genelde sık birliktelik kız derler yumurta çatlama günüde erkek derler
DenizZeynepmom Admsarzu ilk kızımda sürekli sık ilişki ile ovulasyon takibi yaparak hamile kaldım şuan ikinciye hamileyim bunda tek ilişkide hamile kaldım tam yumurtlama gününe denk geldi mesela şuan 17 haftalık olduk
Admsarzu saadetsk birde Pik gününü değerlendirdiniz mi çoğu diyor Pik günü erkek bebek şansı daha fazla diye
saadetsk Admsarzu Gün aşırı değerlendirdik normalde ama pik gördüğümde zaten bir önceki gün ilişki olmuştu. Pik gördüm diye tekrar değerlendirdik, ertesi gün çatlama da yine değerlendirdik. 3 gün ard arda olmuş oldu biraz garantiye aldık sanırım 😂
Admsarzu saadetsk çok iyi olmuş şansa bırakmamışsın bakalım adetim bitsin bu ay olmadı yine denicem ovulasyon testi aldım yine bakalım ne olacak. Peki sonrasını değerlendirdin mi 3 günden sonra yoksa bekledin mi test gününü ? Ne zaman test yaptın ?
Admsarzu Nzisty bende ilk gebeliğimde Pik gördüğüm günki ilişkiyle kalmıştım 😅 kaç haftalıksınız kız bebek dimii
kader_00_ saadetsk kzz ben anlamadım sen şimdi kız bebek olsun diye ona göre mi hesaplayip hamile kaldın o sırada 4 aydır kendini yırtan ben kız olsun kız olsun diyeeeee 😀
Nzisty Admsarzu evet evet bi an şüphe ettim erkek mi diye o denli hareketli tekmeli bir bebek ayakları hep aşağıda lavaboya oturamıyorum bugün 25 hafta olduk canım ❤️❤️
saadetsk Admsarzu Ay evet artık hızlı geçiyor 💕 Tabi birde bana sormak lazım nasıl geçti bu kadar zaman zor bir hamilelik yaşıyorum maalesef 🥹
Admsarzu Nzisty masallaahhh bebek hareketliyse doğunca da öyle oluyor benim bir oğlum var aşırı hareketliydi suanda öyle 😅 maşallah sizinde yarısı gitmiş sağlıkla gelsin prenses hanım 💕🐣
Admsarzu saadetsk tabiki zordur eminim.. benimde ilk bayaaa zordu hem tehlikeliydi başlarda sonlarda da aşırı baskı oluyordu çünkü 23 de bas asagı döndü daha da değişmedi hep baskı yapıyordu aslaaaa uyuyamıyordumm pelvik bacak arası ağrısından🥲 ama geçecek Allah’ın izniyle bir bakmışsın kucağında 💕
Admsarzu Nzisty evet doktorum öyle demişti bebeğim 10 haftalıkken gördüğümüzde dedi bu çok hareketli hareketli bebekler doğunca da öyle oluyor demişti inanmadım doğruymuş zaptedemiyorum🤣