Admsarzu cuteregina çok iyi bu ay ben denedim pik değerlendirmedim bir gün öncesini değerlendirdim tutmadı adetim biterse tekrar denicez bakalım
Admsarzu babyonn yaaa evet bende duydum ama burda çatlama günü ve sonrasında da beraber olup kız olanlar varmış şans işi yumurta spermi alırsa bence
babyonn Admsarzu valla şans bence ben hem çatlamadan önce hem de pik günü hem çatlama günü çatlama sonrası Allah ne verdiyse denemiştim o ay hamile kalmak çok istiyordum ama hayırlısını dilemek lazım tabi
Admsarzu babyonn zaten önemli günler bunlar değerlendirmek iyidir bende ilk gebelikte böyle yaptım tutmustu pik günü tutmustu ama
zehraclk0 Admsarzu İki kızım var ikisinde de rastgele hamile kaldım, ovulasyon, gün aşırı falan yapmadım hiç rastgele işte😅
meltem4050 Admsarzu en yüksek yumurtlama günü yapmıştık ilk bebeğim regli bittiği gün olmuştu nasip hepsi sağlıklı olsunlarda😍
uydurbirsey Admsarzu Ay da bebişim oldu uygulama üzerinden günlerimi takip ettim yumurtlama gününden 2 gün önce ile 2 gün sonra olacak şekilde yumurtlama günü de dahil tabi