naranta canankoyuncu oyle olsaydi sigara alkol yardiran analarin cocuklari dogamazdi askim her sey rabbimizden kotu dusunmicen yasak olmayan her seyi dozunda tuketebilirsin yapma bunu kendine de bebisine de❤️
canankoyuncu naranta çok haklısın valla endişelerimin azalması lazım çok kafada kuruyorum gereksiz Nasip edecek yaşatacak olan Allah Tabii yine dikkat ederiz de her şey Allahtan 🥹
Mom___25 naranta 🤦♀️ah ah peki hani diyorlar ya 2,5-3 litre su için diye her gün içtiniz mi o kadar ben içemiyorum da o bile zor
naranta Mom___25 ben hic su icemiyorum normalde de cokkkk zorla icebiliyorum:( gunde max 1.5-2 litre o da unutmazsam
naranta canankoyuncu ayyyynen oyle askim ve stresin verdigi kotulugu bebegimize hicbir cips kola veremez o yuzden sakin olcaz kendimizi ne cok yorucaz ne cok sakinicaz❤️
harika3838 Mom___25 ya bende bazen şu cheetosun peynirlisinden yiyorum yemesem ölecekmişim gibi hissediyorum tövbe yarabbi🥲🤣
naranta Mom___25 buzlu su daha iyi geldi bana bu surecte yanima bir sise buzlu su yapiyodum bitiricem diye kendime sart kosuyodum
harika3838 Mom___25 aynen bende sürekli değil de çok dayanamaz olduğumda yiyorum🥲🥲 inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize🌸