naranta Mom___25 ha baharatli mideni yakabilir o yuzden cok yeme ekmek arasi cips yapiyodum ben hem doyuruyo hem nefsini keser😅
papatyaseverrrrr Mom___25 ye cnm ben ilk hamileliğimde de bu hamileliğimde de yiyorum hattta birazdan çoçugu uyutup film cips kola yapacağım 🙈🤣
naranta Mom___25 askim bak haftada en az 3 paket gomuyordum bir de hep ayni lays sade millet dalga geciyodu cocuk lays paketi olarak dogacak diye🤣 bi sure sonra istegin azaliyo kesiliyo yemezsen icinde kalir ye yani abartmadikca bisicik olmaz kilo haricinde
naranta Mom___25 70-71 gibi biseydim su an evde 82 kadin dogumcudaki tartida 85😅 istahin bir noktada normale donecek ya da kesilecek o yuzden olculu olarak diledigini tuket
Mom___25 naranta ben fazla yemek de yiyemiyorum kahvaltı da çok fazla yapamıyorum eskisi gibi midem bulanıyor yerken
canankoyuncu Mom___25 benimde canım çok çekiyor yiyemiyordum korkudan, yiyelim bari herkes yiyormuş 😂
naranta canankoyuncu kiz yiyin sanki kokorec ciger yahu🤣 bebiste cips izi olur ahdkdhdkdjdk yiyin gitsinnnn
canankoyuncu naranta zararlı şeyler yersem bebeğin kalbi durur diye ben kafada kuruyorum hint dizileri gibiyim şu an psikolojim hiç iyi değil 😄😄
naranta Mom___25 o yuzden iste yiyebildigini midenin aldigini dozunda olsa da tuket kusum 2. trimesterda bana bir istahsizlik geldi bak 36. haftadayim hala hicbir sey yiyemiyorum neredeyse
naranta canankoyuncu oyle olsaydi sigara alkol yardiran analarin cocuklari dogamazdi askim her sey rabbimizden kotu dusunmicen yasak olmayan her seyi dozunda tuketebilirsin yapma bunu kendine de bebisine de❤️
Mom___25 naranta 🤦♀️ah ah peki hani diyorlar ya 2,5-3 litre su için diye her gün içtiniz mi o kadar ben içemiyorum da o bile zor