naranta Mom___25 buzlu su daha iyi geldi bana bu surecte yanima bir sise buzlu su yapiyodum bitiricem diye kendime sart kosuyodum
naranta canankoyuncu ne demek askim anksiyete ve panikatak tanili biri olarak kaygisi olan herkesin elinden bir sekilde tutmak isterim cunku neler hissettiginizi cok iyi anliyorum bu surecte❤️
hunilii Mom___25 aşırıya kaçmadığın sürece hiç bir şey olmaz evet sağlıklı bir tercih değil ama insanın canı istiyor, eğer tansiyonun, şekerin, mide problemlerin yoksa dozuna dikkat ederek istediğini ye
naranta Mom___25 yanina koy 1 litre siseyi de ki ben bunu bugun bitiricem bunun harici de mutfaga vs gittiginde 3-4 bardak su icsen zaten en azindan 1.5 litre yapiyo askim
burcinn01 Mom___25 cok sık tuketmezsen arada bir yemekte sorun olmaz zaten bebege gitmez bebis senden faydalı olan besinleri alir plasenta araciligiyla ama tuzlu ve baharatlı olduğundan midenize tansiyonunuza zararı olmasin da ondan sık yemeyin dedim
Mom___25 burcinn01 evet haklısınız teşekkürler bilgiler için inşallah sorunsuz sıkıntısız bebişlere kavuşuruz🩷
Mom___25 burcinn01 evet inşallah Allah da bizleri çocuklarımızı hayırlı temiz insanlarla karşılaştırsın 🤲🏻
abisininkardesi Mom___25 bir iki kere yedim canım çok da istemiyor ben en çok noodle yemek istiyorum ama çok zararlı diye yemedim hiç