kader_00_ gencannee_ kz benim kuru fasulye adını bilmiyor çok Duru oluyor yaa sen hangi tarifle yapıyorsun
Fatmanur_0416 kader_00_ 🤣🤣🤣 ben arıyom eşimi hani fikir ver bilmiyorum diyor yapsam sevdiğim yemeği o beğenmez 🤣🤣🤣
kader_00_ Fatmanur_0416 he bide benimki vampir gibi tavuk et kıyma üçlüsü dışında pişen yemeğe yemek demiyor buda ayrı delirme sebebi 😀
kader_00_ Fatmanur_0416 evet yaa ayy canım çekti yanına da. Bı salata ekmeği o salçalı kısmına batırıp yiycennn 🤤
Fatmanur_0416 kader_00_ benimki de öyle kızartma makarna yaparım kurtulurum onun harici pilav olmak zorunda ve et tavuk kıyma 🥲😩🤦🏼♀️
Fatmanur_0416 kader_00_ ben mecbur pilav yapcam yanına valla ben o yemeği yapcam benim de canım çekti sende gel beraber olsun
kader_00_ Fatmanur_0416 hee heeee vallah buda aynı pilav delisi artk tansiyonum düsüyo pilav diyinceee🥴
Fatmanur_0416 kader_00_ ay ben artık pilav yemiyorum eşim yüzünden bi makrna bi kızartma varsa pilav yoktur ne yaparsam aşkım pilav da yap diyor 🤣🤣🤣 bıktımmmm
beautiful_ Fatmanur_0416 bende yemin ederim ya birde arada sobada yapıyorum o daha çok yoruyor ve benim koca herşeyi sevmiyor
kader_00_ Fatmanur_0416 aynısı yaşandı az önce patates oturtma yaptım kıymalı e sadece bunu mu yiycez pilav yokmu diyo kafamı duvara vuracam en son 😀
Fatmanur_0416 beautiful_ oooo senin iş daha zor desene canım Allah yardım etsin valla benimki herşeyi yer de pilav şart ve ben artık ne yapacam diye düşünmekten yoruldum fikir de gelmiyor maalesef