Fatmanur_0416 bebek_annesiii yok 🤣🤣🤣🤣🤣 valla dedim yeşil fasülye et patates karıştırıp hafif sulu yapayım yargılama tadı güzel oluyor 🤣 yanına havuçlu pirinç pilavı salata ama belli değil
Meral_63 pofidikanne herkes işte başka bişey DİYO içine nohut haşlayıp koyarız bide lebeni çorbası diyoruz genellikle
Fatmanur_0416 bebek_annesiii 🤣🤣🤣 ben hepsini severim biz arada fasülye et patates karıştırırız yeşil fasülye öyle daha çok hoşuma gidiyor her şekil yerim de 🤣
izguler Fatmanur_0416 yeşil mercimek, domatesli makarna ve tavuk kızartması 🤭 dünden kaldı hepsi bu gün yatış günüm 🤭🥹
Zehramm_ Fatmanur_0416 tavuk be sebzeli bulgur pilavı. Karnıbahar da var galiba yoğurtlu yapıcam onuda . Yemek nasip olursa
eeffkk Fatmanur_0416 mercimek çorbası kadınbudu köfte salata yarın ne yapsam diye düşünüyorum şimdiden 😂
kader_00_ Fatmanur_0416 al benden de o kadar koltukta yatiyo ne yiyecez gariii ne yiyecezzz gariii deli oluyorum vallah 😀
Fatmanur_0416 kader_00_ 🤣🤣🤣 ben arıyom eşimi hani fikir ver bilmiyorum diyor yapsam sevdiğim yemeği o beğenmez 🤣🤣🤣