ikiprensannesi___ Fatmanur_0416 😄😄eee napak kocam yok gelmeyecek nöbette bizde oğlumla yeriz bişeyler işte 😄
ikiprensannesi___ Fatmanur_0416 oğlan sade makarna seviyo 😄😄ama kendime yapabilirim spagetti cıvık cıvık soslu😄
Fatmanur_0416 ikiprensannesi___ offf bak çok güzel ben salçalı yoğurtlu yerim o sade yer ortak yediğimiz çeşit de soğanlı domatesli biberlidir yanına da turşu efso oluyor 🤣
lokismommy Fatmanur_0416 kıymalı börek çekiyor canım eşime dicrm koca afyonda inşallah bir börekçi bulabilirsek onu yeriz bulamazsa makarnaya kaldık bugün hiç halim yok🥲
Fatmanur_0416 lokismommy ben yapmıştım dün bitti o da bende su böreğine bayılırım onu yapamam ama kıyamlı yaparım sürekli adam eve yufka taşımaktan yoruldu 🤣
lokismommy Fatmanur_0416 ya ben asla börek yapamıyorum yani olmuyor tutmuyor elimden midir bilemiyorum hazır yufkayla bile yapamıyorum 😐
rabisssssss28 Zıkkım ve pökü var onu yicez daral geldi yemek düşünmekten sıcaklarda yemek yapmaktan eşim asla yemek seçmez yapmasam neden yapmadın demez hamilesin yorulma kahvaltı yeriz der her günde yese söylenmez ama işte Üff bilmiyorum yorumları okudum belki canım çeker diye ama yok sıcaktan buz dışında canım bişey istemiyor 😂
mom2_1 Bugüünn epeyy karışık menü😅 herkesin sevdiği yemekler var kızıma yayla çorba, eşime sebzeli kavurma, pirinç pilavı, cacık. Bana da domatesli kabak yemeği❤️❤️
Yusufunannesi_ Fatmanur_0416 dünden taze fasülye ve az pilavım var bugün yanına mısırlı pilav yaptım benim de canım kaşar domates zeytin istiyor onlardan yiyeceğim🙈 sıcaktan hiçbir şey yiyesim gelmiyor
Fatmanur_0416 Yusufunannesi_ valla benim iştah maşallah 🤣 ne bulursam yerim senin de güzelmiş menüm beğendim eline sağlık
Yusufunannesi_ Fatmanur_0416 ben de öyleydim ama bugün tansiyonum yüksek o yüzden hafif atlatmaya çalışıyorum 😂🙈 teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun 🤤