bebekteyaparimkariyerde Filizseb sakin ya doktorun abartmış.23+3ken kontrolde 601 gr çıktı doktorda günüyle uyumlu demişti.ne geri ne ileri olması gerektiği gibi dedi.çok kafana takma derim ben.
Filizseb bebekteyaparimkariyerde artık varya kime güveneceğimizi şaşırdık😔 her dr farklı konuşuyo.Bizleride tedirgin ediyolar😔
Seda54 Filizseb valla canım ben hiç dikkat etmedim desem yeri canım ne istiyorsa yedim sadece ceviz ayran yumurta peynir kaşar et balık ve meyve hiç eksik etmedim öğünlerimden başka da şunu yiyeyim de kilo alsın diye birşey yapmadım ben yani 😊
Seda54 Filizseb bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım kilolu hamile kaldığım için doktorum özellikle yaptırmamı istedi yaptırdım şükür bi sıkıntı da çıkmadı
Mimnak Filizseb bnde tam 24 haftalıgım 680 grm kilosu gayet normal dedi doktorum internetten de baktım 600 gram yazıyor zaten ortalamaya kilosu için mü geri dedi size doktorunuz
Filizseb Mimnak bende anlamadım 1 hafta geriden geliyo dedi kilosu düşük dedi bakıyorum araştırdım da biraz haftama göre olması gereken gramda bende anlamadım🤔
yummyaras Filizseb bizde kilo önden gidiyordu bir dönem o da buyuk sıkıntı yani sizinki gayet normal bebegın kılosu canım
Bebekveben nazli_ml_k Herhalde canım bende şaşırdım nerdeyse benim bebeğim küçükmüş o haftalarda yani 😊
Mimnak Filizseb canım suan bu uygulamanın blok bölümünden baktım 24 haftaya 600 gram yazıyor bebek kilosuna e bizimki 680 gr bnce hiç kafaya takmaya degmez