Filizseb Arkadaşlar acil cvp yazarsanız sevinirim bugüb dr gittim 24 haftalık hamileyim bebek 1 hafta geriden geliyo dedi 😔 685gr dedi kilosuna ama bakıyorum araştırdım netten gayet normal kilosu 🤔 24 haftalık hamile olanlar yazabilirmi bebişin kilosunu 😔
Senanuurrr Filizseb bnde hastaydım acıle gittm bebegede bakalım dedıler tam 24 haftalıktı 660 gram gayet normal dedi canım her bebek farklı üzülme sakın son aylarda alıyolarmış zaten
Seda54 Filizseb 24+3 de 894 gramdı bizimki ama yediklerine dikkat et canım bebeğine yarıyacak şeyler yemeye çalış bence çok da düşük değil kilosu sen ne kadar stres yaparsan bebeğine yansır sen elinden geleni yap canım sağlıklı olsun da bebişin inşallahhh
Hulyarsln Filizseb kilosu gayet iyi bence haftasına göre sıkmayın canınızı annesi geriden gelir öne bile geçer ☺️🤲
Handeay Canım benim de bebeğim 720 gr daha dün kontrole gittim bence geri filan değil gayet iyi kilosu haftaya göre
Filizseb Seda54 bebeğin kilo almasını sağlıcak ne yemek lazım🤔 sen neler tüketiyosun bilgi verirsen sevinirim😊
Anacsevgidolumelek Tua bizde 21 haftalikken 500 gr. Dedi doktorumuz bana da yuksek gelmisti ama doktorumuz normal gidiyor haftasina gore demisti.
Kbradmrdg Bebekveben 20+5 de banada 465 gram dedi ama haftasıyla uyumlu dedi cihazlarda fark ediyor heralde değişik🙄
Anacsevgidolumelek Bebekveben bize de haftasina gore normal gidiyor demisti yaa bebegin iriligi falan kriteri ne ki ?
meltemocak 24+2 de 780 gramdı banada haftasina göre tombul bi bebek dedi bence senin bebegininde kilosu gayet normal 24. Haftada 600 le 700 gram olması gerekiyor canım her doktor farklı konuşuyor sağlıkla al bebisini kucağına
Filizseb Kızlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız birde benim diğer doğumlarım sezeryan olduğu için kan sulandırıcı iğne verdi ve şeker yüklemesi için çağırdı tekrar ama ben şekeri yaptırmayı düşünmüyorum siz yaptırdınız mı
Seda54 Filizseb bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım kilolu hamile kaldığım için doktorum özellikle yaptırmamı istedi yaptırdım şükür bi sıkıntı da çıkmadı
Filizseb Ysn 24 haftalık oldum hala yediğimi çıkarıyorum beslenemiyorum takviye olarak vitamin vs alıyorum 😔
Meryemtoptas Filizseb 24.haftamda bebeğin kilosu 762 gramdı sağlıklı olsun İnşaEllah elbet kilo alır üzülmeyin 1 hafta ileri 1 geri sıkıntı olmaz Diyorlar doktorunuz bilgilendirir zaten sizi
Seda54 Filizseb valla canım ben hiç dikkat etmedim desem yeri canım ne istiyorsa yedim sadece ceviz ayran yumurta peynir kaşar et balık ve meyve hiç eksik etmedim öğünlerimden başka da şunu yiyeyim de kilo alsın diye birşey yapmadım ben yani 😊
Gamzeciks Filizseb bizde dün gittik doktora 700 gr. Gayet normal seninkide korkma bence. Doktorunuza sormuyor musunuz boyu kilosu normal mi diye?