Mimnak Filizseb canım suan bu uygulamanın blok bölümünden baktım 24 haftaya 600 gram yazıyor bebek kilosuna e bizimki 680 gr bnce hiç kafaya takmaya degmez
Dilara1992 Filizseb gayet güzel canım .32 cm 600 gr olması gerekiyo.benimde 611 gr di 24. Haftamda.bence gayet iyi 😊
[silindi] Filizseb bnmki 500gr dr çocuk sağlıklı dedi de sağlıklı dedikten sonra boşver interneti beni onu bunu içine korku salma
Filizseb [silindi] bnmki 500gr dr çocuk sağlıklı dedi de sağlıklı dedikten sonra boşver interneti beni onu bunu içine korku salma BeğenCevapla yanlış anladım sanırım onu bunu içine korku salma diyince o yüzden düşündüm😊
[silindi] Filizseb 😂virgül koymamışım haklısın ☺️Doktoruna bak canım bünye var genetik var herkes farklı anne baba boylu poslu iri olunca bebeği minik düşünmek saçma ama 150lik miniminnak bir anne babadanda iri beklemek saçma 😌ortalamayı duymak istiyorsan iş başka tabi❤️
Gamzebas Filizseb 24. Haftada benim kızım da 687 gramdı doktor gelişimi iyi dedi gayet normal bence sizinkide
Seda54 Filizseb bende ilk yapamadım ama sonradan havalar iyice soğuyunca mecbur kendim vurmaya başladım ama yapabilirsin sende alışıyorsun bir müddet sonra canım😊
Anacsevgidolumelek Tua bizde 21 haftalikken 500 gr. Dedi doktorumuz bana da yuksek gelmisti ama doktorumuz normal gidiyor haftasina gore demisti.
Anacsevgidolumelek Bebekveben bize de haftasina gore normal gidiyor demisti yaa bebegin iriligi falan kriteri ne ki ?
Tubamsl Biz en son kontrole 24+2’de gitmiştik 703 gramdı bence sizinde normaldir zaten bir hafta ileri bir hafta geri normal diyorlar.
Eccess Bende dün gittim 24 haftalık 600 gr haftasıyla uyumlu dedi banada az geldi ama seninki geride değil bence