humaakusu kalbimdekiminik şuan bende nstdeyim hatta doldurttukları kağıtta senin ismin en başta yazılı 🤗 haftan 34+2 demi soyadında yazılı ama onu yazmak istemiyorum burda 🤗
beautiful_ kalbimdekiminik e nabız da radyoloji görüntü kısmına düşüyor bak oraya kuzum nst nasıl çıktı
humaakusu kalbimdekiminik haftanı bide ismini biliyodum ya canım ordan tanıdım 34 haftayım yazmıştın yorumlarda 🤗♥️
kalbimdekiminik gogebakk ne bilim sadece haftasıyla uyumluymuş bi de ben diyorum düşükten sonra regl görmeden hamile kaldım diyor olur mu öyle şey dedim demek ki oluyormuş ki hamileyim
beautiful_ kalbimdekiminik bende kimyasal sonrası kanamam bitti hiç regl olmadan hamile kaldım o doktoru bana yolla 34 günlük bebeğimi gösteriyim 😂
damla644 kalbimdekiminik yaa doktorların bazıları gerçekten gıcık oluyo ben perinatoloji takipliyim orda
kalbimdekiminik damla644 Uğur Kazımoğluydu erkek sanıyordum kadın çıktı aklında bulunsun gitme o doktora
damla644 kalbimdekiminik tamam canım sağol Atalay ekin diye doktor var ona gidiyorum ben nasipse Salı günü gelicem bi daha
ayzey1 Şehir hastanesindekiler asla bilgi vermiyolar 5 dk muayne edip gondeiryolar 2 kere gittim pişman oldum . Tepecik ek binadan çok memnunum keşke en başından orda baslasaydim .
kalbimdekiminik ayzey1 aslında Buca kadın doğuma gidiyorum hatta doktorum çok iyi ama orda doğum yapmayı düşündüğüm için gittim
kalbimdekiminik beautiful_ ben nstye girmiştim kâğıt gelmiyordu beden niye böyle dedi sisteme giriyor