kalbimdekiminik ayzey1 aslında Buca kadın doğuma gidiyorum hatta doktorum çok iyi ama orda doğum yapmayı düşündüğüm için gittim
ayzey1 kalbimdekiminik buca kadın doğumda Muhammed Cevat Dr var benim eski doktorum ondan çok memnundum harika birisidir tavsiye ederim . Dogumuma o girmişti bizzat
ikiprensannesi___ kalbimdekiminik devletler öyle ya 2022 de hep özel hastane ve kliniğe gittim her gittiğimde veriyorlardı ultrason tonla ultrason kağıdı var ama 4 aylık bebeğim toplasan 10 tane anca ultrason kağıdı var devlete gidiyordum
kalbimdekiminik beautiful_ ben nstye girmiştim kâğıt gelmiyordu beden niye böyle dedi sisteme giriyor
beautiful_ kalbimdekiminik hâlâ hala değişik bekle bir kaç gün geç sisteme düşüyor arada bak Birdahaki kontrol ne zaman
kalbimdekiminik beautiful_ dedi haftaya gel ama gidemem ki eşim çalişiyor ben de pazar günü acile gitmeyi düşünüyorum burdaki acil bile kontrolden daha iyi bakıyor
beautiful_ kalbimdekiminik öyle oluyor kuzum acilde bazen ehline denk geliyorsun Rabb’im iyi doktorlarla karşılaştırsın inşaAllah
ayzey1 kalbimdekiminik onu bilmiyorum hiç yorum yapmiycam o yüzden canım . Sağ saglim kucağımıza alalimda yavrularımızı 🥰
humaakusu kalbimdekiminik haftanı bide ismini biliyodum ya canım ordan tanıdım 34 haftayım yazmıştın yorumlarda 🤗♥️
kalbimdekiminik Hatice_ozbay evet canım normal olcak inşallah sen nasılsın uzun zaman yoktun bebişin nasıl alıştın mı
Hatice_ozbay kalbimdekiminik iyiyiz biraz dikiş var normal olunca ben evde sancı çektim ondan sonra hastaneye gittim cnm 5 dakikaya bir sancı gelirse git aclie