damla644 kalbimdekiminik benim doğumda orda olucak canım nasipse uşaklıyım ben ama oraya sevk ettiler nasıl bi hastane geçenhafta gelmiştim temiz bir hastane ama doğumda falan nasıl olur bilmiyorum
humaakusu kalbimdekiminik şuan bende nstdeyim hatta doldurttukları kağıtta senin ismin en başta yazılı 🤗 haftan 34+2 demi soyadında yazılı ama onu yazmak istemiyorum burda 🤗
bebek_annesiii kalbimdekiminik Ay ben ne zaman bu haftalara gelicem😀sağlıkla kucağına al inşallah 🌸🙏🏻 bugün benimde görüş günüm vardı 12 haftalık olduk
kalbimdekiminik beautiful_ Off aşırı sinirimi bozdu kilosunu bile demedi bi salağa denk geldim nstdyim
bebek_annesiii kalbimdekiminik Devlet mi ay devlet niye böyle salma gerçekten bazı doktorlar işini severek yapmıyo bende ilk gebelikte onlardan çok çektim bunun için şuan bazen özele gidiyorum maalesef. Son haftalardasın kilosunu öğrenmek en doğal hakkın halbuki
gogebakk kalbimdekiminik e nabızda radyoloji görüntülerim kısmında ultrason kısmına baksana belki oraya yazmıştır kilosunu gelişimini
beautiful_ kalbimdekiminik e nabız da radyoloji görüntü kısmına düşüyor bak oraya kuzum nst nasıl çıktı
damla644 kalbimdekiminik yaa doktorların bazıları gerçekten gıcık oluyo ben perinatoloji takipliyim orda