Doğum parası,süt parası, muhtarlıktan çeyrek altın.
ozlembf bu Doğum parasını tüm çalışanlar alabiliyor mu? Öğretmenler alıyor mu mesela?
Mom72626 şu çeyrek altın muhabbetini açıklar mısınız ???
Ben de devletin bez ve mama yardımında bulunduğunu duydum bunun için de muhtarlıklara başvurulabiliyormuş
Bez ve mama yardımı 239 tl .geliri düşük olan ailelere veriliyormuş diye duydum
oglumvebenn SGKlı olan tüm çalışanlar aldıkları brüt maaş üzerinden hesaplanmak üzere rapor parası yani 16 haftalık iş göremezlik ödeneği alır. SGKnız yoksa ya da çalılmıyorsanız böyle bi hakkınız yoktur. Sadece ilk çocuk için 300 ikinci için 400 üçüncü için 600 tl olan Doğum parası ve süt parası alırsınız. 7000 diye bahsedilen rakam sadece sgklılar için oda asgari ücret parasıdır. Maaşınız asgari ücretten fazlaysa daha fazla rapor parası alırsınız
hillkaya SGK lıyım, öğretmenim, raporluyken zaten maaşımı almaya devam ediyorum, ayrıca bir de Doğum parası mı alacağım, bunu anlayamadım?
Mom72626 Hmm süt parası eşi ssklı olan alabiliyomuş ama az bi miktar bu altın muhabbeti ne 🤔
Mom72626 eltinin kaçtane çocuğu var
oglumvebenn hayır almayacaksın izne ayrıldığın zaman rapor paran dediğin ücreti maaşını almaya devam Edicen anlaşmanız o şekilde ise , ay ay almıyorsan toplu 4 ayını alıcan ekstra para Yok
Guzel_ailem ?????
oglumvebenn tabiki alabiliyorsunuz 37.haftadan sonra çalışamazsınız zaten ve raporu başlangıcınız 37.haftada başlar
Guzel_ailem kaç tane çocuğu var