zeynepim__ oznure yarın 10 haftalık olacak benim 7 haftalık iken aşırı derece kusmam vardı şimdi biraz daha iyi
Misssitare oznure bende hayatta kalacak kadar yiyorum 12. Haftadan sonra her şey daha iyi inanıyorum🙃
gamzeee17 oznure benimde 47 canım zar zor 50 oluyorum oda hemen bir iki gün içinde yine gidiyor bu şekilde 14 haftalık olduk. Bulantım başlarda hiç yoktu bu hafta başladı. Sanırım herkesinki farklı
aydanaisik Misssitare kaç haftaliksiniz ben 12 haftalık hala devam ediyor birisi yemek yiyincede bulaniyor 😭
kader_00_ Misssitare valla ben hiçbir şey yiyemiyorum kesilmeyi bekleyen kurbanlık gibi geçmesini bekliyorum veya kusarak rahatlıyorm çünkü değil bir şey yemek o fikri aklımdan geçirdiğim anda daha kötü oluyorum
sebnem12 Kızlar ben 7.haftada çok kustum:( sabahları kajvaltıdan sonra zor yetişiyordım lavaboya:( şimdide 8deyim ve ne yiyorsam midem çok rhtsiz oluyor yediğim hiçbirşeyden tad alamıyorım. Kusmamı kontrol ede biliyorum ama artık
glnrctnky sebnem12 bende 7 haftalığım bildiğiniz bir grup varmı deneyimlerimizi paylaşırsak iiyi olabilir
glnrctnky zeynepim__ bende 7 haftalığım çok fazla mide bulantım oluyor doktorun verdiği ilaçta işe yaramadı ne yapacağımı şaşırdım kilo kaybım oluyor yemekleri sadece yoğurtla birlikte yiyebiliyorum
zeynepim__ glnrctnky bendede fayda etmedi ilaç bende o haftada aşırı derecede kustum ne yesem geri çıkıyordu 9 haftalıktan sonra azalma oldu biraz ama karnım boş olunca yine kusma oluyor tok kalmaya çalış ekmek tüket tok tutuyor kusma engelleniyor saçma gelecek ama midemin üstüne buz şişesi koyuyorum o şekilde uyuyorum bile soğuk olduğu için bulantıya iyi geliyor
sebnem12 glnrctnky aycanım ya bende kilo verdim baya. Ama 2. Trimestrde alıcaksın mrk etme diyolar:( bildiğim bi grup yok mlsf
glnrctnky sebnem12 bulantı olmasa kilo vermek önemli değil yemek görmek istemiyorum resmen hiç geçmiyor bulantı ilaç kullandığı halde geçmeyen varmı?
zeynepim__ glnrctnky benimde geçmiyordu çoğu şeyden tiksindim görmek bile istemiyorum çoğu şeyi ilk gebeliğimde sadece çaydan tiksindim bunda bütün içeceklerden çoğu meyveden yemekten
glnrctnky zeynepim__ Allah yardımcımız olsun ne diyim inşallah sağlıcakla bu dönem geçerde yavrumuza kavuşuruz