ayseak_ Misssitare soğuk yoğurt ve içine salatalık buz ekle canım cacık hem ferahlatıcı hemde miğdeni yatıştırır nane de ekle biraz iyi gelir bulantıya hem miğdene de bişey girmiş olur
Alara6161 Misssitare patates kızartması salatalık beyaz peynir içecek olarak yanına ayran ilk çocuğuma hamileyken bunlar kurtarıcımdı
oznure Misssitare sen kaç haftalıksın canım bende 5+6 benimde ara ara bulantı oluyor Muz salatalık iyi geliyor
Sevval_66 Karbonhidrat tüketiyorum. Sabah peynirli tost ya da peynir ekmek zeytin. Öğlen yine ekmek arası. Akşam makarna😭 ara öğündr soğuk soğuk nektarin üzüm falan. 10 haftada 3 kilo aldım😂
Misssitare Sevval_66 aman dikkat son haftalar inanılmaz kilolar alınıyor baştan yavaş gitmekte fayda var😬
Misssitare oznure bende hayatta kalacak kadar yiyorum 12. Haftadan sonra her şey daha iyi inanıyorum🙃
gamzeee17 oznure benimde 47 canım zar zor 50 oluyorum oda hemen bir iki gün içinde yine gidiyor bu şekilde 14 haftalık olduk. Bulantım başlarda hiç yoktu bu hafta başladı. Sanırım herkesinki farklı