glnrctnky zeynepim__ Allah yardımcımız olsun ne diyim inşallah sağlıcakla bu dönem geçerde yavrumuza kavuşuruz
zeynepim__ glnrctnky amin amin canım vallahi çok zor ben ilk haftalarda çok ağladım artık deli olacaktım kusmaktan ya şimdi biraz daha iyi merak etme geçer insallaj bence yani en zoru 7/9 haftalık arası çok zor geçiyor
glnrctnky zeynepim__ ben kusmuyorum ama bulantı deli ediyor hiç geçmiyor uyurken uyanınca hep aynı derecede devam ediyor
zeynte sadece kaşarlı tost tutuyor midemi ama malzeme yoksa veya canım istemiyosa yoğurda biraz meyve doğrayıp yiyorum en azından bir süre tutuyor
Portakalcicegim Bulantının üstüne Tükürük salgısı çok fazla ağzımdaki metal acı iğrenç tat hiç geçmiyo
rehes04 Portakalcicegim benimde öyle Maalesefki bugün ağzım acı gibiydi resmen sı içmek istiyorum içemiyorum bir anda içince midemi bulandırıyor bir d ekoku hassasiyet başladı 🤦🏻♀️
rehes04 Misssitare merhaba benimde olıyor maalesef tuzlu kraker yiyorum sonra kahvaltı ediyorum elimden geldiğince hafif şeyler yemeğe çalışıyorum salatalık biraz peynir zeytin çok az ekmek yiyorum bulantım devam ediyor su küçük yudum olarak içiyorum bulantım azalıyor öyle bazen artıyor gün içinde salatalık yiyorum aklınızda olsun rahatlatıyor bir de ayran
fidanzeynalova Misssitare bu aralar hiç farkı yok ne yesem miydemi bulandlrlyor . Yemek yemeye korkar oldum🥲
zahra26 Misssitare tuzlu yiyecekler ben yiyince midem yanıyor. bulantıya iyi geliyor ama sonra benim midem yanıyor🤦🏻♀️ Salatalık yoğurt falan yiyorum bende
balkiz16 Misssitare tuzlu kraker, kuru ekmek, kuru tost tarzı şeyler, tuzlu salatalık ve zeytin bayağı bastırdı beni 4 ay doğru düzgün bişey yiyemedim sürekli ağzımda naneli sakız şekerle geçirdim şükür 5. Ayımda yeni yeni rahatladım
Misssitare Bulantı ilacım işe yaradı galiba dün akşam yemeğini rahat yedim hatta zoraki değil isteyerek 🥳 ilacın ismi emedur