Somys Yaradanisterse zaten hep onu kullanıyorum klozet fobim var 😁 neler neler yapıyorum dönsün diye amuda kalkıyorum ama bakicaz 11 Eylül de rendavum var
seydanurdemir Yaradanisterse 9 gün gösteriyor ama gelen giden yok beklemedeyiz her şey hazır bir şekilde
Yaradanisterse seydanurdemir ay tek haneye inmişsiniz artık nasipse ne kadar duracak artık nasipse uzatmaya oynasa bile şunun şurasında en fazla 2 hafta falan
Yaradanisterse B0b7 alın bence ben geçen hafta özelde muayene oldum dün de devlette acilde muayene oldum bana aynı ölçüleri söyledi her şey yolunda ise nasıl mümkün olacak bu yanlış ölçüm ve cihazla ilgili olduğunu düşünüyorum
esraaslny Yaradanisterse yarın doğumun var kızlar bol bol dualarınızı bekliyorum. Rabbin sağ salim kavuşmayı nasip etsin herkese
semanur0987 kevseryakar8 bende 45 gün ve 33.4 gün benkide riskli ve bebeğim tres dediler sezaryen içinde erken dediler ama ağrılarım var sizde var mı 🫠
gizemkraa yelzf ebeye gittiğimde son haftalarda mide bulantısı ve kusma asla istemiyoruz gebelik zehirlenmesi olabilir dedi bi sağlık ocağında idrar kültürü verin derim bir de tansiyonunuzu sık sık takip edin
yelzf gizemkraa iki hafta önce verdim bir problem görülmedi idtarımda ve kanımda aslında . Kimi hamilelerde olabiliyor diye biliyorum ama cuma randevumda doktoruma sorayım . Teşekkür ederim
aysaykal Yaradanisterse son Yaradanisterse son 16 heryerim ağrıyo elhamdülillah İsim Hümeyra düşünüyoruz Çantam hazır zaten diğer beşik vs de hazır ama bende bugünlerde korku başladı neden bilmiyorum..
Novamom_ Yaradanisterse bende yarın sezeryan için gün alıcam 15 gün sonraya vericem demişti yani son 15 bizimde 🫠
ayseguldm Yaradanisterse 18 gözüküyor. Erken doğum ile ağustos annesi olduk 🥹 kuvöz maceramız da bitti 5 gündür evimizdeyiz.
yelzf tugceozdill gerçekten geçmiyor asla diyordum hızlı geçti. Sağlıcakla gelsinler. Ama artık gelsin diye bekliyorum