lemankrl Yaradanisterse son 27 çatı muayenesi oldum herşey yolunda normal doğurabilirsin dedi. Sadece muayene sırası bıraz gerildiğim için tedirginim normal doğum çok istiyorum ama yapabilirmiyim diye de endişeliyim
B0b7 Yaradanisterse Şuan 39+4üm ama gelesi yok hiç sancım falan yok özele gitmek mantıklı evet ikinci bi görüş alırım en azından
Yaradanisterse B0b7 alın bence ben geçen hafta özelde muayene oldum dün de devlette acilde muayene oldum bana aynı ölçüleri söyledi her şey yolunda ise nasıl mümkün olacak bu yanlış ölçüm ve cihazla ilgili olduğunu düşünüyorum
dyggysy Yaradanisterse 36+4 oldum bekliyoruz dün nst çekildim sizce nasıl 🥹🥹 
Selissss37 Son 14-13 gün, ayın 4 ünde randevum var geçen hafta kanala inmemiş demişti bakalım bu hafta ne olacak. Baya aşağıda hissediyorum son 3 gündür
gulcegul hatice___ yok canim o hic belli olmuyor benim oğlum ilk gebelikte 38+2 de kakasını yapti yemyeşil suyum gelmişti
gulcegul hatice___ evet bide bana hep erkek gec gelir diyorlardı bende rahat takılıyordum bi sabah namaza bi kalktım suyum geldi
hatice___ gulcegul evet bende geç gelir diye duydum çevreden şuan 35+4 üm arada regl sancısı gibi ağrım oluyor sadece . Kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah
dyggysy ayzey1 ayyy Allah’ım bütün hamilelere kolay su gibi doğum nasip etsinn 🤲🏻yarın ağda işimi de halledeyim diye dualar ediyorum 🙈🙈😔😔
ayzey1 dyggysy dikkat et ağda tetiklemesin sancılarıni kasma çok kendini sağlıkla kucağına al inşallah ✨🙏
dyggysy ayzey1 ya sormayın sakin sakin yaptırmaya çalışacağım inşAllah bir sıkıntı olmaz 🥹 Amin Amin hepimiz inşAllah 🤲🏻
dyggysy Budiss_Moms bende korktum acaba 2-3 gün içinde sancılarım mı olacak diye ay insan stres yapıyor 🥹🥹
haticeafsar Yaradanisterse son 27🌸 şuan herşey yolunda bel ağrım başladı ama geceleri. 39 da çatı muayanesi yaparım dedi doktorum. Hurma ananas ve ahududu çayına başla dedi
zhrrmom Yaradanisterse benimde 20 gün gösteriyor ara ara yalancı sancı giriyor. hayır çatı muayenesi olmadım isim belli hazırız 🙈