yaseminbiri Kızlar ilk gebeliğim pek fikrim yok bebeğim 36. Haftadan beri kanalda 37+3 de iyice inmiş diyerek çatı muayenesi oldum 2,5 cm açıklığım var hatta doktorum bebeğin başına dokunabildi aynı gün nişanım geldi doğum ne zaman olur şu an 38+1 im
Yaradanisterse zahra26 yaseminbiri ay zaten haftasına girmiş bence, nişan da gelmişse birkaç gün kalmıştır en fazla inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın
zahra26 Yaradanisterse bizimde son 19 gün gösteriyor🤭 ağrılar samcılar artmaya başladı. 🥹2ci gebelik ama içime korku düşmüş azda olsa
atauras Sizce refakatçi olarak kendi anneniz mi kalmalı eşiniz mi bir gün sonra doğumum var Sezeryan annem kalsın istiyorum ama eşim ben kalayım diye ısrar ediyor
gulcegul atauras ilk gün hatta ilk günler icin bilen tecrübeli biri olması sizin icin daha iyi ozelse zaten eşiniz de kalır ya da istediği saatte gelir gider ben öyle yapmıştım geç saate kadar hep yanımdaydı gece uyumaya birkaç saat gitti sabah kahvaltıda hemen geldi
eminebatar Ben gece acilen sezaryene alındım annem ve eşim kalıyor şuan yanımda. Çok ani gelişti benim için ama böylesi hayırlıymış demek ki 🥰
zozanevran0121 newmomad Benm açılmam ilerlemedi düzenli sancım çıkmadı suni sancı takıldı 1 saaat içinde doğuma alındım ve doğumda narkoz verilip uyutuldum uyandığımda bebeğim odaya gitmişti
parla94 nazende17 makat gelişe yürüyüş önerilmiyor kesinlikle. İnstagram fonksiyoneldogum sayfası bebek döndürme için lunapark dersi yapıyor bi bakın inş işinize yarar
elfhtc Bugün 38+6 olarak muayene de 3 cm açıklığım varmış suni sancı vermeyeceğim bugün yarın gelebilir dedi
elfgrn Yaradanisterse hiç bilmiyorum. Çatı muayenesi konusunu açmadı hiç doktorum. Cts 39. Hafta kontrolüm var, soracağım yapacak mı diye