DenizZeynepmom beyzyrc maşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah ♥️ tüm hamile kadınlarımızda aynı şekilde sağlıkla kucağına alsın bebeklerini
gizem_275 beyzyrc Canım daha cinsiyet belli değil 9+4 olduk🥹🥹🥹 İkizlere gebeyim🥹 doktorum bi tahminim var ama 12. Hafta söylücem dedi. 21 eylülde randevum var çatlıcam heyecandan. Bi de cinsiyet partisi yapmak istediğim için o gün de öğrenemicem🤣
beyzyrc gizem_275 ayy maşallah ne güzel 😍 inşallah Allah’ım gönlünden geçen cinsiyetleri nasip eder bende ufak bi cinsiyet açıklama videosu çekmek istiyorum cinsiyeti bilicem ama öyle hatura videosu aileler o şekilde öğrensin diye düşünüyoruz
gizem_275 beyzyrc ayy çok tatlı olur🥹🥹🥹 hatıra işte ya ben de ondan istiyorum kendi aramızda öyle minik🥲
beyzyrc gizem_275 aynen zaten biz ailelerden uzakta yaşıyoruz da farklı bir şehirde atarız onlarda öyle öğrenir 🙂
berrauy Martta doğumum benım de Ftal dna henüz yaptırmadım yaptıran annelerim sizce gerekli bir şey mi
beyzyrc berrauy ben ikili tarama yaptırdım bir p3oblem yok dedi doktorum ölçümleri falan gayet uyumlu haftasına dedi bende gerek duymadım bu sebepten fetal dna ya falan
berrauy Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın ❤️benım de haftaya 13. Haftama giricem büyük ihtimalle ikili tarama yaptırırım siz gibi cinsiyet gösterir mi bilmiyorum cinsiyet öğrendiniz mi siz acaba
umutluanneadayi beyzyrc ayy evet su büyütüyor diyorlardı evimiz doğalgazlı değil klimalı nasıl olur bilmiyorum
beyzyrc umutluanneadayi valla benim doğalgaz ama soğuk memleket artık bi şekilde çaresine bakmaya çalışacam hasta etmeden
umutluanneadayi beyzyrc çok soğuk olmuyor ama kışın nasıl olur bebekle bilmiyorum kızım 6 aylıktı kışa geldiğinde sorun yaşamadık bunda nasıl olacak hiç bir bilgim yok