beyzyrc glcnylmzz bende beklerim o zaman kasım aralığı 😀 benim eksik eeğer erkek olursa kıyafet bide park yatak başka herşey var
glcnylmzz beyzyrc benimkiler büyükler bütün eşyalarını dağıtmıştım o yüzden bebeğime hiç birşey kalmadı sıfırdan başlıyorum bir park yatak var ama onu da uzun bir süre sonra kullanırım pek işime yaramayacak
SuEr_Tu1512 beyzyrc 3.sezeryanı olucam inşallah🙏 Eğer tam 38de alırsa eşimin doğum günüyle aynı olcak 27 Şubat ama +2 3 falan yaparsa martın ilk haftası🤲🏻 Cinsiyetimiz daha belli değil 2 oğlum var inşallah Rabbim bir de kız evlat nasip eder 🤲🏻🙏
beyzyrc SuEr_Tu1512 maşallah Allah gönlünüze göre versin inşallah benimde bu 3. Gebelik 1 kızım var ikinci bebeğim karnımda öldü buda üçüncü Allah nasip ederse 🤲🏻☺️
delalinannesi beyzyrc tahmini doğum 27 Şubat görünüyor ilk gebeliğim Allahın izniyle kızımız olucak ❤️on dakika sonra da 16.haftaya giriyoruz inşallah 🙏 🌸
beyzyrc delalinannesi yaa maşallah ☺️ benimde bir kızım var 5 yaşında 🌺 ikinciyi kaybettim bu üçüncü gebelik ama ilk gibi insan heyecanlanıyor
umutluanneadayi beyzyrc şubat annesiyim oğluşum oluyor bende yaz bebesi büyüttüm kış bebesi şüpheli geliyor şuan 🫠🫠
umutluanneadayi beyzyrc zıbınlarla büyüdü kızım 😅😅 bunda nasıl giydireceğim şüphesi var ve kızımı hergün banyoya sokardım bu nasıl olur bilmiyorum😅😅
beyzyrc umutluanneadayi evet bende öyle herşey bir yana her gün banyo yaptıramamak zorlayacak biraz gibi 🙂
ireemkrkrt haftadayız bizde 🙃 Şubat 14 gösteriyor doğum hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah cinsiyetimiz erkek 🌸
busbusssss Benim de iki çocuğum var onlar yaz bebekleriydi şimdiki kışa geliyor nasıl olacak bilmiyorum ☺️ mart başı gibi görünüyor 13+5 şu an
umutluanneadayi beyzyrc ayy evet su büyütüyor diyorlardı evimiz doğalgazlı değil klimalı nasıl olur bilmiyorum