beyzyrc sevgidgr25gmailcom hiç korkma canım heyecan oluyo benim 2 ama ilk gibi heyecanı ama korkun olmasın o kadar güzel oluyor ki doğum süreci bebeğini gördüğün an herşeye değiyo
ilaydagkk1 beyzyrc tahmini doğum tarihi benimle aynı bayram peşine inşallah bayramda çok ziyaret yapamam gibi duruyor en ağır zamanlarım
beyzyrc ilaydagkk1 bende memlekete gidip doğum yapacam nasipse arefeden 2 gün önceye denk geliyorum 🙂 zaten sezeryan kış ayı bide ekstra dikkat etmemiz gerekecek
ilaydagkk1 beyzyrc rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seni bekleyen cennet anahtarında var benimde 2 düşüğüm car bu şuanlık ilk sağlıklı ilerleyen gebeliğim
beyzyrc ilaydagkk1 maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok dikkat et valla kendine bu kayıp süreçleri insanı çok yıpratıyor
ilaydagkk1 beyzyrc çok haklısın canım 2 si üst üste olunca çok etkilendim bu bebeğim bana mucize gibi geldi
ilaydagkk1 Gamze020 canım yaptırmadım benim kardeşimde yüksek risk çıkmıştı doğana kadar annenin psikolojisi çok etkileniyor doğdu sapa sağlam üstelik çok zeki akıllı doktor yaptırmak istersen diye kağıt yazdı ama yaptırmayı düşünmüyorum
Gamze020 ilaydagkk1 ben haftaya yaptırmayı düşünüyorum bakalım ilk kızıma da yaptırdım şu an 2 hamileyim
Kanatlarimruhumda beyzyrc 18 Şubat görünüyor kızım olacak. Benim de oğlum ağustos bebeğiydi çok rahat geçmişti bebek açısında tabi bir zıbın tamam 😁 şimdi kiş ben de bakıyorum yenidoğan kıyafetlerine hep aynı şeyler