Minigim2727 vanilyalibuse merhabalar bızde defne sare koyacgız ınsallah. Defne ısmını begenıyoduk sare anlamı hoşumuza gıttı ınsallah defne sare olacak ❤️
SuEr_Tu1512 muhendistenfikirler Cinsiyetimizi bi öğrenelim inşallah kızım olur da bu isim eşimle tartıştığım isimler arasında olur 🤲🏻🤲🏻🩷
muhendistenfikirler SuEr_Tu1512 ben oğlunuz olacak diye düşündüm nedense o yüzden bir sonraki çocuğunuz dedim pardon 😂🩵
vanilyalibuse miraymehmet amiiinnn inşaallahh en büyük duamm 💕🌸 hepsi sağlıkla sıhhatle doğup, sağlıkla sıhhatle büyüsünler 🙏🏻🥹
muhendistenfikirler SuEr_Tu1512 ay maşallah 😂 Benim ilk hamilelik oğluşum oluyor burada herkesi ilk sanıyorum bazen ister istemez jsjsjsjsjx Gönlüne göre olur inşallah sağlıkla dünyaya gelsin de 🌸
SuEr_Tu1512 muhendistenfikirler İnşallah sende sağlıkla kucakla oğluşu 🙏 2 erkek olunca, olmayan aranıyor🤷🏻♀️ Allah herkese 2 meyveden de tattırsın🤲🏻🩷
ikincikezmerhabaa vanilyalibuse aa çok güzel çok uyumlu olmuş kulağa çok hoş geliyor 🌸 sağlıkla kavuşun adıyla yaşasın inşaAllah 💜