beautiful_ vanilyalibuse hadi gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim inşaAllah 🌸💖 Sağlık ve sıhhat ile kucağınıza alırsınız inşaAllah 🎀🩷🌸
fnablaoluyor vanilyalibuse arkadaşımın kızının adı Zeynep sare bence güzel canın adıyla büyüsün inşaAllah
vanilyalibuse delalinannesi ayy çookk teşekkür ederiim 🥰❤️🙏🏻 Hz. İbrahim’in (a.s.) eşi, soylu kadın, prenses, saf ve temiz 🥹
Leyla93- vanilyalibuse sağlıkla gelsin inşallahhhhh adıyla yaşasın prenses kulağa çok hoş geliyor bence canım 🥹🌸
vanilyalibuse Leyla93- çookk teşekkür ederim balım benimmm 🥰❤️🙏🏻 amiinn inşaallah hepimizin bebişleri inşaallahh 💕🐣🥰
Busranur_mnts vanilyalibuse ben de sare ismini koymak istedim 2. İsim olarak ama eşim 2 isim istemedi bence çok güzel bi isim senin de içine sindiyse neden olmasın
vanilyalibuse Busranur_mnts çookk teşekkür ederim 💕🥹 benim çook sindi ama eşim 2. isim pek sevmiyor bakalım inşaallah ikna olur 🥹🙏🏻
BloomingMama vanilyalibuse benim kayınvalidemde sare ismini çok söyledi ama benim içime sinmedi isim güzel ama gerçekten bebekler kendi ismini seçiyor ben Bengü koycam o kadar isim geldi geçti bengü dışında hiç biri içime sinmedi ❤️
ervaax vanilyalibuse çok güzel Zeynep Sare benimde kızım olacak ilk günden beri Sare koymak istedim yanına da Eylül ekledik Eylül Sare olacak inşallah 🙏🏻
nur_say vanilyalibuse yaa bizde kız olduğunu öğrendiğimiz den beridir Zeynep Sare diye düşündük. inşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız. 🌸🌸🤲