vanilyalibuse bingaling562 kesinlikle ben de öyle, normalde tek isimciyimdir 🥹 ama hakikaten uyumu kulağıma hoş geldi dediğin gibi 💞🙏🏻 çookkk teşekkür ederiimm 🫂🥰🌸💕
SuEr_Tu1512 vanilyalibuse Ahh hayalimdeki isimmm 🥹🥹🥲🩷 Ama Zeynep komşumuzun ismi😕 arkadaşımda hamileydi kızım olursa Sare istiyorum demiştim benim oğlum onun kızı oldu Eylül sare koydu😕 Eğer şuanki hamileliğimde kızım olursa gerçekleştiremeyeceğim bi hayal artık benim için😭Senin koymanı çok isterim ikisinin anlamı da çok güzel🩷🌸
muhendistenfikirler SuEr_Tu1512 yine koyabilirsin sonuçta en başta senin koymak istediğin bir isimmiş Sare 🌸 arkadaşın koydu diye sevdiğin isimden vazgeçmene gerek yok🤍
SuEr_Tu1512 vanilyalibuse Eşim için dinlediğim ve her dinlediğimde gözlerimin dolduğu bi şarkı var Nura öz söylüyor Leyla’yım 🤭 Eğer inşallah Rabbim nasip eder de kızım olursa Leyla koyabilirim🥹 Sonrasında Elisa, Zümra, Sahra isimlerini de düşündüm🥲 Hayırlısı Allahtan🤲🏻🩷
SuEr_Tu1512 muhendistenfikirler Ama çok yakınız ayıp olmaz mı 🤷🏻♀️ birde eşim istemez zaten başka isim mi yok der😕
pofidikanne vanilyalibuse tek isim de güzel ikili de güzel ama ben genelde 2li isim açısından söylemesi kolay oluyor mu ona dikkat ediyorum ve zeynep sare de gayet kolay olmuş 😻
muhendistenfikirler SuEr_Tu1512 bir sonraki çocuğun kız olursa o zaman yine düşünürsünüz ama neden ayıp olsun ki. İleride başka beğendiğin isim olmazsa Sare’yi düşünürsen eğer koyabilirsin önemli olan senin içine sinmesi😍
zeynepyldrm_07 vanilyalibuse bende rüya görmüştüm rüyamda biri bana diyordu kş kızının ismini sare koy çok hoş bi isim Zeynep sare çok güzel uyuyor 🌸
SuEr_Tu1512 vanilyalibuse İnşallah bacım inşallah 🙏🩷 Bugün rüyamda gördüm🥹 cinsiyet öğrenmeye gitmişim doktor bacak arası boş, bak 3 çizgi var kesin kız dedi sevinçten ağlamıştım hala etkisindeyim 🥹🥹
miraymehmet Bende kızım olsaydı Defne Sare diye düşünmüştük eşimle ismini , oğlum olacak 36.haftaya giriyoruz . Sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Sare ismi ve anlamı çok güzel söylerken de kulakta çok güzel tını bırakıyor
vanilyalibuse miraymehmet amiiinnn inşaallahh en büyük duamm 💕🌸 hepsi sağlıkla sıhhatle doğup, sağlıkla sıhhatle büyüsünler 🙏🏻🥹
SuEr_Tu1512 muhendistenfikirler Cinsiyetimizi bi öğrenelim inşallah kızım olur da bu isim eşimle tartıştığım isimler arasında olur 🤲🏻🤲🏻🩷
happyy479_ SuEr_Tu1512 bende 21 haftalık hamileyim cinsiyet öğrenene kadar rüyamda erkek olduğunu gördüm ultrason da ki halini rüyamda ki halini vesaire şimdi erkek bebiş bekliyorum