temmuzonbir allyslife hafif bünyenin düşük bir anı olursa klima hemen çarpıyor karşısında oturmasakta kendimden biliyorum 😃 inşAllah be bacım 😘😘
eeffkk BKZ valla kışlık hazırlığı yapıyorum bir sürü işim var anca bir kıymalı makarna yapıcam dünden de çorba vardı yanına yoğurt yeter bugün 🤷♀️
snur10 BKZ bugün ne pişireceğimi bilmiyorum ama dünün menüsü fikir olsun şehriye çorbası ,önceki günden az sarma vardı ,bezelyeli patates yemeği yaptım bide yoğurt işte neyimize yetmiyor sıcakta ne yemek yapmak istiyorum nede yemek yemek🫠
Busranur_mnts BKZ ben de dün fasulye pilav yaptım bugün ne yapsam acaba yaa et tavuk da kalmadı aklıma bişey gelmiyo
delalinannesi BKZ ya hahahah dün daha yaptığım yemeği yiyememekten yakınıyordum … annem buzluk böreği yapmış onları pişiricem inan belki yanına da et suyuna mercimek çorbası yaparım (bu kesin değil) fikir olsun 🥹🌸
temmuzonbir BKZ benim yeme içme yemek yapma hala sıkıntılı bacım maske takıyordum onunda plastiğimsi kokusu geliyordu burnuma tülbent sarıp yapıyorum çok zorlanıyorum
lokismommy BKZ midem çok bulanıyor ve yalancı kasılmalar var 1.5 gündür su bile içemiyorum öğürmekten neden böyle oldum bilemedim ya 😐
allyslife beautiful_ teşekkür ederim bir tanem, ben de başta öyle düşündüm ama arkadaşım Kanuni’de acil doktoru. Ona yazdım. Gelme burası beter, daha kötü olursun, antibiyotik de veremem sana haftan ileri, bol bol su iç uyu dinlen dedi🥲