Masal777 BKZ ben hiç bişe yapmadım yapmam da cucukalar kendi bulur yicekler ama kocama yapmam hak etmiyor
allyslife beautiful_ teşekkür ederim bir tanem, ben de başta öyle düşündüm ama arkadaşım Kanuni’de acil doktoru. Ona yazdım. Gelme burası beter, daha kötü olursun, antibiyotik de veremem sana haftan ileri, bol bol su iç uyu dinlen dedi🥲
Masal777 BKZ sabahtan beri hastaydım bulanık goryioryuordum geçmedi daha yeni geciti gel dedim hatanyie gidelim başka işini da yapimyior evet birz uzak ama gelse gelirdi Bin kere aradım açmadı sonra aradı bin bahane babama soyile götürsün diyor onlar isteseydim zaten arardım küçük bişe de tansiyon çıkıyor onlarda hem yaşlı hem hasta
MorKelebek54 BKZ annem geldi annemden anne boregi istedim (tarifi her ne kadar birebir uygulasam da asla annemin yaptigi gibi olmuyor o yizden her zaman anne boregi benim icin 😂) yanina bida kisir yaparim dedim ben o kadar daha ne olcak canim yeter
kader_00_ Masal777 inanır mısın geçen gün duşta bende senin dediğin gibi oldum ay tepemden sanki ağır bir şey düştü bir anda mide bulantısı ve daralma bastı asla ayakta duramadım eşime seslendim de beni çıkardı yoksa bayılıyordum
pofidikanne FatSon9993 köri soslu dedin de aklıma geldi köri soslu makarna yaptın mı hiç ben denemedim ama deneyen fikir verse 🙈
pofidikanne BKZ anneme gideceğim canıma tak etti ne yemek yapsam demeler 😂 ah anam canım anam bekle beni geliyorum 🤣🤣
Masal777 BKZ evet gebelikte bilir ama hemen geçerdi bu sefer hiç geçmedi şuan geçirdim sandım Ağa kalktım yine ayine oldum yazarken bile düzgün goremyiorum ama kan şeker mi tansiyon mu düştü bilmem hem tuzlu hemde tatli yedim ölçmedim yok cihaz çünkü bozuldu arıyorum yine açmıyor ben buna yemek mi yaparım bu halde
allyslife beautiful_ teşekkür ederim aşkım, evet sabahtan beri tüm tuşlara bastım. Et suyuna tarhana yaptım acılı, karabiberli limonlu ıhlamur yaptım, zencefil karabiberli bal da yaptım. 2000 mg c vitamini de içtim. Geçecek inşaallah🫠
naranta BKZ askim ben anne koftesi pirinc pilavi yapicam esim de sebze kavurmasi yapacakmis bizim menuler boyle