BKZ Her gün şunu düşünmekten bıktım zaten kalkıp çok bişe de yapamıyorum tek çeşit çıkarsam şükrediyorum bazen bekliyorum eşim gelip yapıyor. Bugün kendimi iyi hissediyorum yemek yapabilirim ama ne yapayım bilemedim fikirleri şuraya bırakalım şu gariban da faydalansın 🫣
pamuksekeer BKZ bulgur pilavı yaptım tavuk sosladım koydum dolaba akşamüzeri patatesle beraber fırına vericem yanına yoğurt ya da ayran üşenmezsem salata da yaparım 😂
cicekkkkiz BKZ dün köfte, bulgur pilavı ve salata yapmıştık. Bugünde taze fasulye ve pirinç pilavı yapacağım.🫶🏻 corba olarakta iki gündür mercimekli kesme aşlı corbayı içiyoruz. Fikir olsun kızlar. Bi önceki günde imam bayıldı yapmıştım
allyslife BKZ dün iyiydim erişteli yeşil mercimek yapmıştım, gece biraz ateşim çıktı, hasta oluyorum sanırım. Bugün eşimi bekleyeceğiz mecbur🥲 ya da çorbacıdan çorba tavuk/et söyleriz
temmuzonbir allyslife canımmm çok geçmiş olsun 😘 Allah şifa versin ilerlemeden hemencecik geçsin inşAllahhh 💓💓
muhendistenfikirler allyslife bitanem çok geçmiş olsun 🩷 inşallah ilerlemeden iyileşirsin, beslenmene dikkat et elinden geldiğince Bendeki öksürük boğaz ağrısı 1 haftadır sürüyor Öksürmekten gece uyuyamıyorum birkaç gündür çok sinir bozucu olmaya başladı
malakas BKZ ben hiç bir şey yapamıyorum. Burnuma bi koku geldi mi bütün günüm mahvoluyor. Bir aydır evimde yemek pişmiyor, hep dışarıdan istiyorum onuda yiyemiyorum. Artık bu günler bitsede bende evde güzel yemekler yapsam
allyslife temmuzonbir teşekkür ederim balım, amiiin aminn inşaallah, tüm tuşlara basıyorum🥲 hafta sonu temizlik yaptık terledik yorulduk ya klima çarptı ya da eşim enfeksiyon taşıdı, evden çıkmıyorum çünkü🥲
temmuzonbir allyslife klimayı büyük olasılık olarak görüyorum bitanem çünkü benide çarpıyor hemen girip olarak uyanıyorum sabaha, bende hiç çıkmıyorum hastane eczane harici eşim dışında kimseyle bağlantım yok ☺️😀
allyslife temmuzonbir klimanın karşısında da oturmuyorum çarpmasın diye ama çarpılasım varmış demek ki🥲 düzeleceğiz inşaallah be💖
allyslife muhendistenfikirler aşkım çok teşekkür ederim, inşaallah💖 oyyy, sen de toparlansaydın bir Allah’ın izniyle ya🥹🥹 kolaylıkla sağlıkla kalıcı şifayla iyileşelim inşaallahh🤲🏻💖
muhendistenfikirler BKZ Balık Fırında sebze Salata her gün eşimle ne yiyeceğiz diye soruyoruz birbirimize 😅
temmuzonbir allyslife hafif bünyenin düşük bir anı olursa klima hemen çarpıyor karşısında oturmasakta kendimden biliyorum 😃 inşAllah be bacım 😘😘
mom2_1 Önce ki gün kıymalı makarna yayla çorba yapmıştım. Bugün etli taze fasulye koydum ocağa yanlılarını yapmadım daha pilav falan bi domatesli çorba yapasım var ama net değil 😅
lokismommy BKZ hiç halim yok midem de yoğurttan başka bişeyi almıyor eşim artık gelince kendine yapıversin bişeyler🥲