tuner_arbl oy maşallah maşallah yarabbim Allah bağışlasın canım benim benim de ilk değil ama ben 3-5 gün geçer bir hafta geçer öyle giderim gittim mesela 2500′dü küçücük bir kese gördü oğlum da bir hafta sonra gittim biraz büyümüş gezse bir hafta sonra 7 haftalıkken kalp atışını gördüm her şey normaldi hiç böyle şeyle de yaşamamıştım şimdi bunda ilaç içecektim adetime 4 5 gün vardı ben de dedim ki ya ne olur ne olmaz korunmuyorum hani bebek istiyorum ya test yapayım dedim belki varsa çıkar zaten az kaldı dedim hassas testleri aldım varsa günaha girmeyeyim yoktur da yine ne olur ne olmaz bilmeden de içmeyeyim dedim Allah’ın işi ya hafif silik çıktı o gün bir tane daha yaptım çift çizgi kocaman çıktı ertesi günü ne yaptım velhasıl bir 10 tane evde test yapmışımdır yine aynı günün gidip kan verdim adete 5 gün kalıp 108 çıkmıştı bir gün sonra 148 çıktı ama ben farklı yerlerde verdim 3 gün sonra tekrar verdiğimde yine farklı yerde verdim bu sefer bir yerde 333 bir yerde 494 🤦🏻♀️ doktor hani kesinlikle dedi sağlıksız gebelik gidecek dedi hocam dedim gidecekse şimdi bana ilaç verin ben dedim korkuyorum ben kürtaj olamam ben yapamam dedim ya kalsın ya gitsin hayır dedi bekleyeceğiz yine gidiyorum yine ver dedi yine geldi yine ver yine gel bu sefer dedim hocam bir şey gözüküyor mu hayır ama bir şey yapmayacağız kalacak mı gidecek mi ne olacaktı bilmiyorum gitmesini istemiyorum ama yani onu sürekli böyle gidecekmiş gibi de düşünmek gece gündüz onu tutabilmek için de düşünmek çok ağır bir şeydi benim için ferhasıl doktor buradaki kızların hepsi hiç kimse bana iyi bir şey söyledi ben hatta şunu söyleyeyim dedim ki keseyi alttan gördük sonradan 1500-2000 civarıyken dedim ki hocam sağlıklı olabilir mi bebek kalır mı dedim bana dedi ki ya düşürürsün yenisi gelir ya evladım benim o nasıl boş vereyim benimsiyor anne baba gibi değil ki bir sonraki gidişimde kese büyümüştü dedim ki hocam işine nokta gibi de bir şey yok mu belki hani olur bir ihtimal bebeğim kalır doktor var tersler dedi ki sadece 5 gün dedi müsaade veriyorum fazla uzatma abartma dedi bana sanki çocuğun yok alırız yenisini yaparsın dedi sen o acıyı o psikolojiyi o bebek kaybetme acısını o doktorun aşağılamalarını ve bu özel hastanede oldu Kendi 10 yıllık doktorumdu hepsinin aksine ben kesemin büyüğüne bebeğimi göreceğimi kalp atışı mı duyacağıma inanıyordum çünkü ben rüyamda görmüştüm onu ben daha hamile değilken ben onu gördüm ama sen benim bebeğimsin diye sarılmıştım ona ondan sonra hamile kaldım ben çok şükür kaldı Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin Allah nasipimizi bıraksın inşallah çok zordu çok korkma ben de bir ablan olarak buradayım mahvoldum sen dik dur ablan arkanda hiçbir şey olmayacak Allah’ın izniyle