tuner_arbl böyle şeyler sorup kendini o piskoloji ile mahf edersin ben adet ten 5 gün önce falan öğrendim değerlerim sneinki gibiydi aşağı yukarı farklı farklı yerlerde vermiştim doktor birkaç tanesine bakınca yüksek ihtimal sağlıksız gebelik kendi kendine düşecek dedi ondan sonra sürekli vermeye devam ettim sonra baktığı baktı dış gebelikten şüphelendi ama değerlerim de yükselmedi fazla yani iki kat olmadı hiçbir zaman alttan bakın herkes şey gördünüz gebelik değildi alttan gözüktükten sonra 2 katı olmaya başladı burada herkes bana kimyasal dedi boş dedi dış dedi gece gündüz ben burada yazıyordum onlar bana öyle şeyler söylüyordu ki psikolojim allak bullak oldu 15-20 gün hep ağladım uyuyamadım yemek yemedim sonuç çok şükür şu an 3 aylık korkma bir profesör doktora sormuştum ben %60 yükseliyorsa yükselmeye devam ediyorsa devamında kese kalp atışı gözükürse sıkıntı yok her kadında Beta aynı yükselmiyor dedi çok şükür öyle oldu yani sen burada yazılanları asla kulak asma ben burada kafayı yedim yemin edebilirim istersen bir hafta bekle ondan sonra git en azından gittiğinde kimseyi görmüş olacaksın 🤲🏻🤍