tuner_arbl mirbusra ebemle görüştüm çarşamba günü gitmemi önerdi . Çarşamba günü güzel haber veririm inşallah 🙏
mirbusra tuner_arbl bak kesin bekliyorum güzel haber var tamam mı güzel haberler getireceğine inanıyorum sakın ama sakın içine kötü şeyler sokma vesvese edinme her şey güzel olacak ve sen güzel teyzelerinden güzel haberler vereceksin güzel anne 🤲🏻♥️
allyslife tuner_arbl hayırla sağlıklı sonuçlar al inşaallah, dış gebelik olmasın da ne olursa olsun kolayca halloluyor. Dış gebelik geçirdim, çok zordu, Allah kimseye yaşatmasın🥺
tuner_arbl mirbusra ya inşallah 🥰siz ne kadar tatlı ne kadar pozitifsiniz maşallah 🥰 çok sevdim sizi😁
tuner_arbl mirbusra @zuzu_59 uzun zaman oldu yazamadım kürtaj oldum ben maalesef. Kalanlara sağlık diliyorum inşallah
tuner_arbl @mirbusra @zuzu_59 bugün kan verdim yine yükseliş az 309 geldi sonuç . Umudu kestim artık. Hayırlısı
zuzu_59 tuner_arbl bir şey diyemiyor insan, hayırlısı olsun. Belki bu bebiş sağlıklı olmayacaktı belki başka bir sorun olacaktı. İnşallah bundan sonraki hamileliğiniz güzel geçer 🙏
mirbusra tuner_arbl benimde az yükseliyordu cnm korkma gelen Allah’tandir benimde 108 den sonra 148 di
mirbusra tuner_arbl aynı yerde vermedin sen kanları ondan böyle oynama oluyro en çok nerde veediysen orda ver ona göre hesaplama yap sns benimkileri görsen şok olurdun yemin ederim dr bile kalbimi kırdı sağlıksız gideck abartma dedi yenisi olur çokta önemli değil demişti
tuner_arbl zuzu_59 böyle mi devam edecek düşük falan mı olacak onu da bilemiyorum. Hayırlısı diyebiliyorum sadece
zuzu_59 tuner_arbl bildiğim kadarıyla betan sıfırlanınca adet gibi kanama oluyor öyle düşüyor ama doktor sana tam net söyler
tuner_arbl zuzu_59 sonuca bakmadı gitmedim henüz. Sabah pazartesi gel bakalım demişti. Pazartesi gideceğim.
tuner_arbl mirbusra aynı yerde verdim çünkü başka seçeneğim yok zaten. 1 hastane var sadece. Ama umurım dediğiniz gibi düzelir. Doktor da hiçbişey söylemedi. Ne iyi ne kötü demedi