eeylem Mervenin hergun yürüyorum evi süpürüyorum. Resmen kaynar suyla yikaniyorum bol bol oynuyorum deli gibi evde ama yok gelesi hala 😂😂
Mervenin eeylem şimdi bende hurma yedim bende sıcak suya gircem evi siliyim bari sonrada bel ağrısı bitirdi beni
eeylem Elifbekir bulantı bende de var son bir haftadır nedense 😟😟 bide mide suyum ağzıma geliyo resmen. Ne bisey yiyebiliyorum nede içebiliyorum 😅
Elifbekir eeylem aynısını bende yaşıyorum önceden çok acikırdım smdi birşey yiyesim gelmiyor gelcek inş herşey yapyoruz ama gelen giden yok
Duyguanneoluyor Elifbekir 23 gün kaldı kızım annesinn işlerini bitirmesini bekliyo öyle anlaştık heyecan dorukta sağlıkla gelsinler inşallah 😄
eeylem Mervenin evet çok fena bel ağrısı oluyor artik ağır geliyo herşey ama az kaldı dayanalım elbet biticek 10 güne herşey 🤗
tahinpekmez Dilara001 Ben de bugün tam 37+0 oldum. Bakalım heyecanlıyım ama hiçbir belirti de yok. Hatta benim bebeğim ters😪 Daha doğrusu yan duruyor. Döner mi dönmez mi belli değil, yerini çok seviyor şu an belli ki hareket yok.
Elifbekir tahinpekmez canım daha 37 haftalık döner merak etme benimki döndü ama döner dönmez gelmiyor bunlsr 40 haftalık oldu yok gelmiyir çok bunaldım artık gelsin istyorum ama bu gidişle gelmiycek gibu hissdym artik
Dilara001 tahinpekmez yok bizdede hep normal dogum pozisyonundaydi. Hatta bugun bile kontorolde hala oyle. Doktor daha degismez dedi ama bakalim. Degismesinde zaten nornal istiyrm allahin izniyle 🙏
Sena_1997 Benimde son 24 gün ama 2-3 gündür midem bulanıyor görenler karnın cok düşmüş diyolar acaba Doğum yakın mi
Elifbekir Sena_1997 Sena_1997 masslh ne guzl.benm.karnım hala.dururyor gören daha var doguma diyir son 2 ama gelen giden yok migde bulantısı disinda
Elifbekir Mervenin canım. Okdr çok ağrın varsa bir doktora git ağlıyorsan benim hiç ağrım yok 40 haftalık oldum ama.
eeylem Mervenin benim regl ağrısı gibi oluyor yani dayanılmayacak kadar yoğun değil. Kendini ağlayacak kadar kötü hissettiriyorsa doktoruna bi danış istersen
Mervenin Elifbekir dün gece doktoru aradım gittim hastaneye dr um yoktu ama nst çektirdim sancı çıkmadı ebe alttan muayne etti 2 cm açıklık bebek kendini aşa itiyodur ondan bu ağrın dedi ebe olucak bu evler dedi ama böyle devam ederse yarn gene gidicem
tahinpekmez Elifbekir bir belirti vs var mı peki? Sancı, kasılma gibi? Bende de hiçbir şey yok ama sanki benimki de 41’i görecek gibi hissediyorum zaten. İnşallah gelir seninki en kısa zamanda sağlıkla. 🙏🏻
Elifbekir tahinpekmez yok canım kasılma oluyor. Ama yok başka bir belirti yok her işimi kendim yapyom bir dün migdem bulandı kustum okdr ağrı sizi yok gelsin artık diye bekliyom ama blmyom herkes ariuor bunaltıyor beni dogurmadinmı diye iyice daralıyorum
Gzeo6 Dun nisanim geldi, 1 cm acikligim vardi. Sancilarim duzenli bi sekilde gelmesi gerekiyor 3/5 dkk bir ama yokkk deli olcam dunden beri cekiyorum ve daha cok sure bilirmis 😪😪😪😪😪😪😪😪😪
Gzeo6 Elifbekir ebe geldi bakti 1,5 cm olmus dunden beri. Insallah seninki basladiyinda hemen olur biter. Wallaha boyle beklemek cok kotu oliyor ya